Chicken Wing by Ramon Grosso on 500px.com

Sastāvdaļas
• 2 ēdamkarotes medus
• 40 ml sojas mērces
• 50 ml olīveļļas
• ķiploka daiviņa

Pagatavošana.
Medu sajauc ar sojas mērci. Pievieno olīveļļu un sakapātu ķiploka daiviņu, samaisa. Ja sojas mērce ir sāļa, sāli nevajag likt. Cepšanas vai saldēšanas maisā liek grilēšanai paredzēto gaļu, uzlej mērci, aizsien galu un patur vēsumā 30–45 minūtes, lai ievelkas marināde.

Labi garšo, ja izmanto vistas gaļai un lasim.

 

 

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?