14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Horoskops: Vai tu zini, kas raksturo uzticamo Vērsi?

 

Taurus - Wallpaper by Lucie Kout on 500px.com

Vērsis ir uzticamības, praktiskuma un grācijas zīme. Viņi ir izturīgi, kaislīgi, labsirdīgi un maigi. Tai pat laikā Vērša enerģija var būt agresīva un spītīga. Lūk, kas vēl raksturo Vērsi:

Vērsis sev vēlas augstākās klases partneri. Kad run air par partneriem un ēdienu, Vērsis neizvēlēsies neko zemāku par augstāko klasi. Lai pievērstu Vērša uzmanību, tev ir jābūt unikālam, foršam, maigam, stabilam, uzticamam un pārliecinošam cilvēkam. Vērsis vēlas partneri, kas spēs izpildīt visas viņa fantāzijas. Izsmalcināta virtuve un fiziski pieskārieni – tas ir ceļš uz Vērša sirdi.

Savaldzināšanas mākslā Vērsis ir īsts Pikaso! Jutekliskais savaldzinātājs, īstens romantiķis un radošs un atvērts cilvēks. Vērsis ir labākais mīlnieks! Vērsis dievina būt blakus savam partnerim, lutināt ar maigiem pieskārieniem, apbrīnu un uzmanību. Vērsis alkst pēc stabilitātes, komforta un drošības. Ilgstošas attiecības viņiem būs tieši laikā.

Nestrīdies ar Vērsi. Zaudēsi. Sava neizmērojamā praktiskuma dēļ Vērsis var kļūt pesimistisks. Vērsim patīk izanalizēt situāciju, tāpēc arī spēj objektīvi uztvert situāciju. Viņu argumenti ir labāki, nekā tavējie, tāpēc nemēģini mainīt viņu viedokli. Vērsis ir nepiekāpīgs un temperamentīgs. Gluži kā dzīvnieks! Melīgā kompānijā viņi spēj lieliski noslēpt savu nepatiku.

Vērši ir vecmodīgi romantiķi. Šie cilvēki nemīl pārmaiņas vai steigu. Arī romantiskās attiecībās. Ja tu patiesi vēlies būt kopā ar Vērsi, tad tev būs jāapbruņojas ar pacietību.

Vērsis ir pievilcīgs un gādīgs. Ja runājam par attiecībām, tad Vērša „romantiskajā vārdnīcā” nav vārda „bezrūpīgs”. Vērši ir prasīgi un greizsirdīgi, jo mīl spēcīgi un tic, ka pie attiecībām ir jāstrādā. Vērsis aizsargā savu partneri un cer, ka arī viņš attiecībās ir pelnījis gādību, uzticību un godīgumu.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.