1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

10 noteikumi par mīlestību un dzīvi, ko es sapratu vēl pirms 30 gadu vecuma

 

Sunflower girl by David Charouz on 500px.com

Pārstāj satraukties par to, ko par tevi domā citi cilvēki. Patiesībā, nevienu neinteresē tas, ko tu dari, tik ļoti, kā tev varētu šķist. Pārstāj par to satraukties, jo tam nav nozīmes.

Tu nevari kontrolēt nevienu, izņemot sevi. Vai tu satraucies par citiem cilvēkiem un situācijām? Tas izraisa tevī stresu? Priekš kam tas viss? Cilvēki tāpat darīs to, ko vēlēsies. Tu vari dot padomu, bet, kad lieta nonāk līdz rīcībai, tu esi vienīgais cilvēks, kuru tu vari kontrolēt.

Tu zaudēsi cilvēkus, kurus mīli. Gaidīti vai negaidīti, bet tas vienmēr ir sāpīgi. Un tas notiks. Saudzē sev tuvos cilvēkus, mazāk strīdies un vairāk laika pavadi kopā, lai nekas vēlāk nebūtu jānožēlo.

Viņš nav tā vērts. Ja viņš liek tev zaudēt pacietību, viņš nav tā vērts. Ja viņš liek tev raudāt biežāk, nekā smaidīt, viņš nav tā vērts. Ja tu regulāri šaubies par jūsu attiecībām, viņš nav tā vērts.

Cilvēkiem ir taisnība, kad viņi saka: “Viss būs labi”. Dažkārt dzīve ir grūta, un tu jūti, ka nespēsi uzvarēt. Ir brīži, kad mēs apstājamies un domājam, ka nekas vairs nebūs labi. Netici savām domām. Tici, ka viss būs labi.

Viss nav tik slikti, kā tu domā. Jā, dzīvē gadās brīži, kad viss ir ļoti slikti. Tā vienkārši gadās. Bet tā nebūs vienmēr. Tu esi dzīva, un tā jau pati par sevi ir laime.

Viss ne vienmēr ir tik labi, kā tu domā. Mēs dzīvojam ar sociālajiem tīkliem apsēstā laikmetā, kur visu laiku kāds ar kādu tiek salīdzināts. Protams, tā sieviete var izskatīties tā, it kā viņa dzīvo skaistāko dzīvi, bet patiesībā tā var arī nebūt taisnība. Mēs idealizējam cilvēkus un lietas, un lielākajā daļā gadījumu, tā ir vienkārši ilūzija.

Tu tiksi galā ar savu dzīvi. 22,27,35 – neatkarīgi no tā, cik tev ir gadu, kaut kādā brīdī tu atrodi savu vietu dzīvē.

Draugi nāk un iet. 20 gadu vecumā var sanākt pazaudēt daudz draugu. Mēs kļūstam pārāk aizņemti, un bieži vien tā dēļ cieš tieši attiecības ar draugiem. Vienmēr ir grūti apzināties, ka draudzība tev vairs nesniedz prieku, bet ir jāmāk virzīties tālāk.

Nepārdzīvo par cilvēkiem, kuri nepārdzīvo par tevi. Nevajag lieki tērēt savu enerģiju. Kad cilvēki nekomunicē ar tevi tā, kā tu to esi pelnījusi, nevajag par to satraukties. Priekš kam iespringt par tiem, kuriem vispār nav laika tev?

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.