11.4 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Vai tu esi īstena lēdija? Astoņi pareizas uzvedības noteikumi

 

Elena by Marina Vetrova on 500px.com

1.Īstena lēdija nekad un nevienam neuzspiež savu viedokli. Viņai vienmēr ir savs viedoklis, bet viņa ir gatava arī pieņemt citu cilvēku viedokli, tādējādi visu laiku paplašinot savu redzesloku un mācoties no visiem, kas ir viņai apkārt.

2.Lēdija vienmēr ir pieklājīga pret visiem. Un nav svarīgi, vai tas ir viesmīlis restorānā, apkopējs pie mājas, kāda amatpersona vai citas rases/ kultūras pārstāvis. Viņa necieš snobismu un necienīgu izturēšanos pret apkārtējiem.

3.Lēdija nekad neaizmirst par pieticīgumu. Nē, tas neattiecas uz sporta sacensībām vai sava paaugstinājuma amatā atdošanu kādam citam. Šeit mēs runājam par to, ka viņas dzīve ir mierīga, ar īstenojamām vēlmēm un pašpārliecināta.

4.Lēdija vienmēr atceras par stāju. Gan stāvot, gan ejot, gan sēžot. Nekādas līkas muguras!

5.Lēdija nav rupja. Viņa nelamājas, neizmanto necenzētus vārdus un nepazemo sevi ar agresību uzvedību citu cilvēku priekšā.

6.Īstena lēdija apzinās savu vērtību. Un neviens viņai to nespēj atņemt. Pašdisciplīna, laba sirds, etiķetes pārzināšana… Tas vienmēr paliek viņas sirdī, un nav svarīgi, kur viņa atrodas un pielieto.

7.Lēdija nekad nesūdzas par smagu darbu. Ja tas ir jādara, tad tas tiks izdarīts. Punkts.

8.Lēdija vienmēr rūpējas par savu ārējo izskatu. Valkā rotas, ieveido matus, sakopj nagus un vienkārši mirdz!

Tu uzskati sevi par īstenu lēdiju?

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.