9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Uzzini savu ideālo atvaļinājuma galamērķi, balstoties uz tavu zodiaka zīmi

 

Paradise by Roy Yang on 500px.com

Nevari izdomāt, uz kurieni doties nākamajā atvaļinājumā? Tava horoskopa zīme pateiks tev priekšā. Sāc kravāt koferi!

Auns – Maui, Havaju salas. Šis ir izcils galamērķis tavai piedzīvojumu kārajai dvēselei. Tev patīk fiziskas aktivitātes, tāpēc paķer sērfinga dēli vai ūdenslīdēja kostīmu un iegrimsti Havaju salu burvībā.

Vērsis – Barselona, Spānija. Ļauj savai romantiskajai personības pusei iegrimt šajā skaistajā pilsētā. Iepirkšanās, ēšana un kultūras dzīves baudīšana padarīs tavu atvaļinājumu par labāko tavas dzīves piedzīvojumu!

Dvīņi – Parīze, Francija. Tu esi kompānijas dvēsele, tāpēc došanās uz pilsētu, kurā kūsā enerģija un apgrozās visas pasaules cilvēki, būs labākā izvēle. Tev patiks atklāt jaunas vietas, lasīt grāmatas un žurnālus, kā arī baudīt labu kafiju smalkā kafejnīcā.

Vēzis – Maldīvu salas. Pasaulē nav nekā tāda, kas tev patiktu vairāk par mierīgu atpūtu pie ūdens. Maldīvu salas ir tik tuvu ūdenim, cik vien tuvu tu vari tikt. Tev patīk norobežoties no cilvēku pūļiem un atpūsties klusumā ar sev tuvākajiem cilvēkiem.

Lauva – Londona, Lielbritānija. Atvaļinājumi tev patīk, tāpēc pasaulē noteikti nav daudz tādu vietu, kur tu jau neesi pabijusi. BET! Londona ir lieliska pilsēta, kurā tu vari atklāt daudz jauna atkal un atkal. Šī pilsēta neapstājas. Tajā valda mūžīgā enerģija, un tieši tas tev patīk.

Jaunava – Bali, Indonēzija. Tev patīk daba, un Bali ir „piepildīta” ar dabas skaistumu, kuru tu noteikti neatradīsi citur. Tev patiks sēdētpie ūdens un apbrīnot salu, kā arī rāpties kalnos. Bali atradīsi daudz veidu, kā apmierināt gan savu aktīvo, gan pasīvo personības pusi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.