6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Iemeslu ir daudz: Kāpēc mīļošanās ir intīmāka par seksu

17/08/2017 06:37
 

Tas liek tev justies ievainojamai. Kad kāds cits apliek savas rokas ap tavu vidukli un tur tevi cieši klāt, ir gandrīz neiespējami dusmoties, pretoties vai izvairīties. Tā vietā tu vari saņemt jautājumu no sērijas „Kā tu jūties?”, „Kas tevi nomāc?”, „Kā pagāja tava diena?”. Tu vari arī klusēt un neteikt neko, bet viņš jau tev ir ticis daudz tuvāk, nekā daudzi citi vīrieši. Pie tam, tu vari būt pārliecināta par to, ka, ja kritīsi, tevi noķers. Mīļi, vai ne?

Ir grūti mīļoties, ja nav jūtu. Sekss bez jūtām ir iespējams, jo tā ir vienkārši vajadzību apmierināšana. Bet, vai tu vari visu vakaru sēdēt klēpī (apskāvienos) vīrietim/, pret kuru neizjūti neko patīkamu un pret kuru tev nav jūtu? Pavisam noteikti, nē.

Tas apmierina cita veida vajadzības. Jā, protams, orgasmi ir patīkami, bet pasaulē ir vēl citas patīkamas un ne mazāk svarīgas izjūtas. Apskāvieni uzlabo garastāvokli un mazina depresiju. Cik daudz laika un spēka ir jāiegulda apskāvienā? Jo ilgāks tas ir, jo lielāks labums. Bet efekts ir jūtams arī pēc pavisam viegla.

Tu esi sagūstīta… labā nozīmē. Kad viņš ir aptinies tev riņķī un aizmidzis klēpī, tu nevari aiziet projām. Tāpēc tu skaties, cik mīļš un ievainojams viņš ir miegā. Tu ievēro to, ko nebiji viņā manījusi iepriekš. Tas viss tevī raisa siltas jūtas.

Tas uzdzen miegu. Nenāk miegs? Pamīļojaties, un tas noteikti atnāks! Paglāstiet viens otra muguru, paspēlējaties ar matiem, klusiņām parunājiet par to, kā pagāja diena… Maigums un miers ir viss, kas nepieciešams!

Vīrieši nemīļojas ar visiem. Jā, nodarboties ar seksu viņi var ar daudzām sievietēm, bet stundām ilgi mīļoties gultā gan, nē. Ja ar tevi viņš to dara, tu esi īpaša.

Mīļošanās laikā cilvēks atklājas. Ir kāds temats, ko jums jau sen bija jāizrunā, bet nekādi nevarējāt saņemties to izdarīt? Šis būs īstais laiks!

Nav laika ierobežojuma. Tās var būt piecas minūtes, tās var būt vairākas stundas. Tikai jūs paši izlemiet, kad palaist otru vaļā.

Tu vari justies droši. Iekrīti mīļotā vīrieša skavās, aizver acis un aizmirsti par visu apkārtējo pasauli. Visi satraukumi un bailes zūd un tu jūties droši. Šo sajūtu dabūt nav viegli, bet tas ir tik patīkami…

 

Avots: Bolde.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.