10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Īpašības vārdu horoskops: Īsi, precīzi un ar nelielu humora devu

 

Caucasian couples making faces by Gable Denims on 500px.com

Auns – pārgalvīgs

Enerģisks. Piedzīvojumu kārs un spontāns. Paļāvīgs un entuziastisks. Jautrs. Mīl izaicinājumus. Ārkārtīgi nepacietīgs. Reizēm patmīlīgs. Ātri sadusmojas. Dzīvīgs, kaislīgs un asprātīgs. Sabiedrisks. Ātri zaudē interesi, sāk garlaikoties. Egoistisks. Drosmīgs un uzstājīgs. Bieži fiziski attīstīts un sportisks.

Vērsis – pacietīgs

Apburošs, bet agresīvs. Var izskatīties garlaicīgs, bet tāds nav. Centīgs. Sirsnīgs. Spēcīgs, apveltīts ar pacietību. Drošs un stabils raksturs un rīcība. Nemeklē vieglākos ceļus. Lepojas ar savu skaistumu. Pacietīgs un uzticams. Labs draugs un padomdevējs. Mīlošs un laipns. Kaislīgs. Izpaužas emocionāli. Var spēji sadusmoties. Mērķtiecīgs. Baudkārs. Ļoti augstsirdīgs.

Dvīņi – pļāpīgs

Gudrs un attapīgs. Sabiedrisks, ļoti pļāpīgs. Dzīvīgs, enerģisks. Spēj pielāgoties, bet nepieciešama pašizpausme. Labas spējas argumentēt un uzstāties. Patīk pārmaiņas. Mainīgs. Rosīgs, reizēm nervozs un saspringts. Mīl baumas. Fiziski un garīgi skaists.

Vēzis – bruņiniecisks

Jūtīgs, emocionāls. Var būt kautrīgs. Ļoti mīlošs un gādīgs. Glīts vai pat daiļš. Lielisks dzīvesbiedrs. Aizgādniecisks. Izdomas bagāts. Piesardzīgs. Taktisks personības tips. Nepieciešams izjust apkārtējo mīlestību. Viegli aizvainojams, bet līdzjūtīgs.

Lauva – priekšniecisks

Ļoti organizēts. Dzīvē nepieciešama kārtība, un tas nozīmē visu kontrolēt. Patīk novilkt robežas. Tiecas visu pārraudzīt. Priekšniecisks. Izpalīdzīgs. Sabiedrisks un komunikabls. Ekstroverts. Augstsirdīgs, sirsnīgs. Jūtīgs. Radošs. Pārņemts ar sevi. Mīlošs. Grib vienmēr rīkoties pareizi. Pievilcīgs.

Jaunava – perfekcionists

Attiecībās – dominē. Konservatīvs. Vienmēr grib paturēt pēdējo vārdu. Netrūkst argumentu. Raizējas par itin visu. Ļoti gudrs. Nepatīk troksnis un haoss. Motivēts. Centīgs. Uzticams. Skaists. Viegli sarunāties. Grūti apmierināt. Strikts. Praktisks un piekasīgs. Bieži kautrīgs. Pesimistisks.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.