8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Izlasi šo, ja tev ir grūti aizmirst savu bijušo…

 

Краснодар by Marat Safin on 500px.com

Tu domāji, ka jau aizmirsi. Tu pārstāji par viņu atcerēties. Bet tad pēkšņi pienāca diena, kad tevī kaut kas nokliķšķēja. Un tu sāki domāt par to, kas lika tam cilvēkam, kas tev zvērēja mūžīgu mīlestību, aiziet, pat acis nepamirkšķinot…

Vai tas vispār ir iespējams – aizmirst bijušo? Vai arī tu apzināti “dzīvo” pagātnē, lai atdzīvinātu visas jaukās atmiņas? Tici, pienāks laiks, kad tu visu aizmirsīsi. Tu aizmirsīsi, kā viņš tevi skūpstīja, kā tev pieskārās. Tu aizmirsīsi viņa smaržu vai pat seju.

Jā, jūs bijāt laimīgi, kamēr bijāt kopā. Bet tā visa vairs nav. Tavs bijušais nolēma aiziet. Tu jau viņu zaudēji.

Cik daudz laika jau ir pagājis? Neviens vairs negrib klausīties tavās ciešanās, taviem draugiem tas ir jau apnicis, un arī tev jau būtu jāsaprot, ka salauztas sirds dēļ pasaule nepārstāj griezties.

Tavs bijušais nolēma aiziet – cieni to. Viņš to nedarīja neapdomāti. Atceries, ka viņš pats nolēma padoties un neturpināt jūsu attiecības.

Tev ir jābūt priecīgai par to, ka viņš visu izbeidza tagad, nevis pēc pāris mēnešiem vai gadiem. Tev tagad vēl ir iespēja satikt kādu labāku un piemērotāku.

Aizmirsti. Nopietni. Tā vietā, lai rakstītu sarakstu ar lietām, ko tu ienīdi savā bijušajā, uzraksti sarakstu ar lietām, ko tu attiecībās darīji nepareizi. Mācies no savām kļūdām un dodies tālāk.

Atrodi to, kurš ir pelnījis tavu mīlestību, kas mīlēs tevi tikpat ļoti, kā tu viņu. Aizej pastaigāties, dari visu, lai justos labāk. Tad savācies un strādā pie sava tēla un personības, zinot, ka nākamreiz tu būsi vēl labāka sevis versija.

Tagad tu vari kļūt par to, kas vienmēr vēlējies būt. Tu vari sasniegt savus mērķus un darīt visu, ko vēlies, liekot sevi pirmajā vietā.

Tava nākamā mīlestība? Tā atnāks tev piemērotā laikā. Vienkārši esi gatava.

Reiz tu novērtēsi sava bijušā skarbumu, jo tas viss tevi darīja labāku. Protams, tas ir normāli – turpināt viņu mīlēt. Galu galā, mīlestība nav grēks, bet atceries visu to, kas rakstīts augstāk…

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.