3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Laiks apvienot vasaras un rudens garderobi! Kas šogad ir aktuāls?

 

Laiks starp augustu un septembri ir diezgan viltīgs. No rītiem ir vēss, pa dienu vēl vasarīgs un silts. Ko vilkt? Ko izvēlēties? Jā, sievietēm tas ir ļoti sarežģīts laiks. Tieši tāpēc mēs esam izlēmuši nedaudz palīdzēt šo situāciju atrisināt.

Ja tu plāno iegādāties kaut ko jaunu, tad noteikti iegādājies kādu no zemāk minētajiem apģērba gabaliem. Tie būs modē!

#1 Trencis

Trencis ir lieliski piemērots gan vasaras, gan rudens sezonai. Tas ir klasiskākais apģērba gabals, kas sievietes skapī ir atrodams. Ja tev jau nav tāds, tad noteikti iegādājies. Trencis lieliski spēj atsvaidzināt vienkāršo „džinsi + t-krekls” tēlu. Vasaras laikā pievieno košus aksesuārus, bet vēsajā uzvelc zem tā adītu džemperi.

#2 Zābaki līdz potītei

Iespējams, ka tev šādi zābaki jau ir, jo tie ātri vien vēsajos rītos kļūst mīļi. Zini, ko? Negaidi septembri/oktobri, lai tos valkātu. Velc jau tagad! Uzvelc skaistu, košu vasaras kleitiņu un piekombinē klāt mīļākos zābaciņus. Vēsākā dienā izvēlies midi garuma, biezāka auduma kleitu, tumšākas krāsas kleitu. Izskatīsies lieliski!

#3 Ādas imitācijas svārki

Āda ir kaut kas tāds, ko cilvēki biežāk asociē ar vēsāku laiku (zābaki, jakas, bikses). Kamēr dienas vēl ir siltas, izvēlies ādas svārkus ar vieglu t-kreklu un sandalēm. Kad kļūst vēsāks, krekliņu nomaini pret džemperi un jaku.

 

Avots: Whowhatwear.co.uk

Foto: Pinterest.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.