5.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Dienas iedvesma: 10 frāzes, kuras SEV būtu jāsaka biežāk

 

Negaidi, kad kaut ko labu tev teiks citi. Viss ir tavās rokās, un tas, ka tu pati sev to teiksi, nekādi nemazinās vārdu vērtību. Drīzāk otrādi – vairos tavu drosmi un pašpārliecinātību! Lūk, arī frāzes:

Malacis!

Tev ir jāpasit sev pa plecu par to, ka ik dienu centies kļūt par to, ko vēlies. Pat, ja tas uzreiz neizdodas, tu vismaz centies. Tāpēc, lai motivācija nezustu, vajag sevi paslavēt arī par mazajiem darbiem un spertajiem soļiem.

Bez šķēršļiem ceļā neiztikt – tas ir normāli

Mēs visi sastapsimies ar grūtībām, taču tieši tā mēs arī mācāmies, kā braukt un kādiem ceļiem braukt ar līkumu. Nekas vienmēr nebūs tā, kā mēs vēlamies, taču tas nenozīmē, ka dodamies nepareizajā virzienā. Taču dažreiz patiesi vajag nogriezties, lai atrastu labāku ceļu!

Dzīve nav sacīkstes

Mēs nevaram pastāvīgi konkurēt ar visiem. Mums nav katrā dzīves situācijā jājūtas kā sacensībās un jāfinišē pirmajam. Mums vienkārši ir jāskrien tik ātri, cik varam, vai tik lēni, cik varam – galvenais ir turpināt skatīties un kustēties uz priekšu. Mums nav visu laiku jādomā par uzvaru, jo dzīve – tas ir process.

Baidies, bet tāpat dari

Ja mēs pārstātu visu darīt tikai tāpēc, ka ir bail, mēs maz dzīvē sasniegtu. Bailes ir daļa mūsu dzīve, un vienīgais veids, kā tās pārvarēt, ir doties uz priekšu un darīt to, kas baida. It īpaši tad, ja tas pietuvinās dzīvei, kuru vēlamies.

Dažiem cilvēkiem nav lemts palikt tavā dzīvē

Mēs satiksim daudz cilvēku, kuri nepaliks mūsu dzīvē, lai arī cik ļoti to gribētos. Tā vietā, lai saprastu, kāpēc viņi nevar palikt, pieņem situāciju – tāda ir dzīve. Varbūt Visums vēlas iemainīt šos cilvēkus pret kādu labāku, bet varbūt tev kādu laiku ir jābūt vienai.

Tavas mīlestības dziļums šodien ir vienlīdzīgs tavas brūces dziļumam rīt

Pirms atdot savu sirdi cilvēkiem un viņu dēļ darīt visu, mums ir jāsaprot, vai tiešām viņi ir to sāpju un ciešanu vērti, kas var atnākt līdz ar mīlestību pret viņiem.

Mēs nevaram atrisināt visas problēmas, bet mēs varam mainīt savu attieksmi pret tām

Mēs nevaram kontrolēt visu, kas ar mums notiek. Taču mēs varam kontrolēt savu reakciju pret to, kas notiek ar mums. Ja mēs varam kontrolēt savas emocijas, mēs varam labāk tikt galā ar grūtībām, un mums kļūs vieglāk dzīvot.

Nepiekrīti kaut kam mazākam

Nepaliec darbā, kurš tev nepatīk, neprecies ar cilvēku, kuru nemīli, nepaliec draugos ar cilvēkiem, kuri tevi pazemo. Dzīve var būt laba, ja nepiekritīsi tam, kas traucē tavai laimei.

Laiks dziedē visu

Un sāpes beigu beigās aiziet, kļūdas tiek piedotas, sirds atkal spēj mīlēt, bet prāts rod mieru…

Mēs neesam vieni

Šajā cīņā mēs neesam vieni. Vienmēr atradīsies cilvēki, kuri vēlēsies būt līdzās, atbalstīs un patiesi mīlēs. Dažreiz mums šķiet, ka mēs esam vieni, taču tās ir apziņas spēlītes, kuras liek mums noticēt, ka dzīve ir sarežģītāka, nekā ir patiesībā.

 

Atceries par šiem vārdiem ik dienas un esi laimīga!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.