2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Interesanti: Kā dzimšanas mēnesis ietekmē sievietes attiecību dzīvi

 

Decembris. Decembra sieviete ir viena no devīgākajām un uzticīgākajām. Viņa ir atklāta un ciena godīgumu. Viņa mīl ar visu sirdi, viņai piemīt lieliska humora izjūta un spēja muļķoties. Partnerim ar viņu garlaicīgi nebūs.

Janvāris. Janvāra sieviete ir ambīciju pilna. Viņa ir uzticīgs partneris, kurš pilnībā iegulda sevi attiecībās. Taču, ja viņa vēl nav tikusi skaidrībā ar to, ko vēlas attiecībās, viņa izvēlas iegrimt darbā un izvairās no nopietnām sarunām.

Februāris. Februāra sieviete aizrauj elpu ar savu nenogurdināmo enerģiju un mīlestību pret brīvību. Taču viņa var būt arī ietiepīga, it īpaši gadījumā, ja ir jāatzīst, ka viņai pret kādu vīrieti ir jūtas. Kad pienāk laiks izrādīt partnerim savu mīlestību, viņa kļūst par sevi nepārliecināta, tāpēc gaida, ka partneris spers soļus pirmais.

Marts. Marta sieviete ir gādīga un maiga. Viņa ir piepildīta ar labsirdīgumu un dara visu iespējamo, lai partnerim uzlabotu garastāvokli. Stresa brīžos viņa var kļūt temperamentīga, taču pārējā laikā saglabā mieru un sniedz nomierinošu efektu arī citiem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.