7.9 C
Rīga
svētdien, 5 maijs, 2024

Interesanti: Kā dzimšanas mēnesis ietekmē sievietes attiecību dzīvi

 

Augusts. Romantiska un maiga sieviete. Viņa prot iedvesmot un virzīt cilvēkus pareizajā virzienā. Attiecībās viņa pieturas pie modeļa „viss vai nekas”, tāpēc, kad attiecībās viss ir kārtībā, viss ir labi, taču, ja pēkšņi rodas problēma, viņa krīt panikā un bēg. Viņa nav tā, kas vēlas stāties problēmām pretīm.

Septembris. Strādīga un par sevi pārliecināta sieviete, taču partnerim ar viņu var būt grūti. No vienas puses viņai ir līdzjūtīga daba, taču no citas, viņai ir tendence kritizēt un runāt par partnera trūkumiem. Pie tam, viņa atsakās atzīt savas kļūdas, arī tad, ja ir vainīga.

Oktobris. Oktobra sieviete apvīs partneri ar rūpēm un siltumu, jo viņa ir pilna maiguma. Viņa viegli saprotas ar cilvēkiem, tāpēc sadraudzēties un rast jaunus kontaktus viņai nav problēmu. Pie tam, viņa ir interesants sarunu biedrs, ar kuru var runāt par jebkuru tēmu.

Novembris. Mīloša un uzticama sieviete. Viņa var būt arī ļoti noslēgta un atturīga, jo augstu vērtē savu fizisko un emocionālo drošību. Viņa ir aktīvs un darbīgs cilvēks, tāpēc, ja viņa nav pilnībā pārliecināta par savām attiecībām un jūtām, viņa ieguldīs savu enerģiju citos projektos, lai pasargātu savu sirdi no sāpēm un vilšanās.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.