6 C
Rīga
svētdien, 5 maijs, 2024

Interesanti: Kā dzimšanas mēnesis ietekmē sievietes attiecību dzīvi

 

Aprīlis. Spēcīga personība un jautrs draugs, bet sarežģīts attiecību partneris. Viņa var kļūt tik agresīva un ietiepīga, ka var uzstādīt arī ultimātu – vai nu viss notiks pēc viņas scenārija, vai nu attiecību nebūs vispār. Viņa neprot iziet uz kompromisiem un vienmēr savas intereses nostādīs augstāk par otra cilvēka interesēm.

Maijs. Spēcīga personība, kura prot laicīgi izrādīt atbalstu un iedvesmot. Viņa ir strādīga un augsti motivēta, taču arī ātra sadusmošanās viņai nav sveša – ja partneris viņai nepiekrīt vai strīdas, viņa nespēj runāt mierīgi, un viņai ir grūti noformulēt savu domu. Tāpēc arī viņa ātri sadusmojas.

Jūnijs. Jūnija sieviete ir līdzjūtīga, prot palīdzēt partnerim emocionāli atvērties. Ar viņu ir viegli vest bezrūpīgas un dziļdomīgas sarunas, kuru laikā partneris neizjutīs nekādu nosodījumu. Pie tam, viņa intuitīvi saprot, kā partneris jūtas, pat, ja viņš neko nesaka.

Jūlijs. Valdzinoša sieviete. Atklāta, draudzīga un ļauj citiem justies mīlētiem un aprūpētiem. Viņa nav no tiem cilvēkiem, kura aktīvi aizrausies ar attiecību uzturēšanu, taču, kad viņa iemīlas, viņa ir neparasti maiga, godīga un gādīga.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.