7.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Viss ir iespējams – 10 veidi, kā stiprināt attiecības ar īsziņu palīdzību

 

Ir 21.gadsimts! Īsziņas ieņem lielu lomu ikdienas komunikācijā starp draugiem, ģimeni un arī partneriem. Mēs sarakstāmies regulāri, tāpēc ir skaidrs, ka šī iespēja ir jāizmanto savā labā. Lūk, kā ar īsziņu palīdzību var stiprināt savstarpējās attiecības ar partneri:

“Labrīt” ziņas – Ja jūs nedzīvojat kopā, tas ir svarīgi. Pat tad, ja dzīvojat kopā, bet ceļaties un dodaties projām dažādos laikos, tas ir svarīgi. Tādējādi tavs partneris zinās, ka tu domā par viņu jau no paša rīta, un tas liks viņam padomāt arī par tevi.

Saki “Atā/Arlabunakti”, kas beidzat sarunu – Tas nepieciešams tāpēc, lai otrs veltīgi negaidītu atbildi uz kādu savu jautājumu. Ir jāliek viņam saprast, ka saruna beidzas. Tas var būt dienas beigās, tas var būt brīdī, kad tev jāatgriežas pie darbiem vai jākoncentrējas sarunai ar draudzenēm.

Nestrīdieties sarakstes laikā – Kad tu jūti kaut kādu saspīlējumu, pasaki, ka apspriedīsiet šo jautājumu vēlāk, aci pret aci. Tas palīdzēs izvairīties no pārpratumiem, jo rakstiski viss var izklausīties daudz dramatiskāk, nekā patiesībā ir.

Nospraud veselīgas robežas – Ja tev katru rītu darbā ir laiks, kad jāpaspēj izdarīt daudz darbu, būtu prātīgi partnerim par to atgādināt, lai nesanāk tā, ka viņš tev traucē ar savām ziņām. Tas, protams, ir pašsaprotami, taču ir cilvēki, kas nejūt robežas.

Nesadomājies pārāk daudz – Ja ziņa liek tev uzdot jautājumu “Ko viņš ar to domāja?” nesadomājies par daudz. Izdari pakalpojumu sev un partnerim – pārjautā.

Izvairies no sarkasma – sarakstē tas ne vienmēr ir saprotams – Caur ziņām ir grūti saprast cilvēka toni, pat, ja teikuma beigās ir smaidiņš. Pasargā sevi no liekām problēmām un saki tikai to, ko patiesi domā.

Izsaki spontānus komplimentus – Kurš gan nemīl komplimentus? Uzraksti partnerim kaut ko īpašu par viņu. Tas uzlabos viņa dienu!

Saki “paldies” – Pateicības nevar būt par daudz. Pat, ja tavs partneris pirms darba vienkārši iznesa miskasti, neaizmirsti viņam vēlāk uzrakstīt “paldies”, par to, ka viņš rūpējas par tīrību jūsu mājā.

Dalies ar labām ziņām, negaidot tikšanos – Tas palīdzēs jums tikt līdzi viena otra dzīvei un patiesi būt pirmajiem, kas uzzina par jaunumiem.

Paņem pauzi – Dažkārt vajag sailgoties arī sarakstē, tāpēc vajag ņemt pauses. Tas nenozīmē, ka uz ziņām nav jāatbild. Tas nozīmē, ka ir jākoncentrējas uz to, ko dari, un, ka dir laiks, nesteidzīgi jāraksta jaukas ziņas.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.