1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Patiesība par to, kāpēc vīrietis tevi nebildina

 

Tu domā, ka tu zini, bet tā nav. Ilgu laiku es domāju, ka vienīgais īstais “pierādījums” tam, ka vīrietis tevi mīl, ir brīdis, kad viņš nometas uz viena ceļa un lūdz tevi kļūt par viņa sievu. Taču tagad man ir 34 gadi, un es esmu laimīgākajās attiecībās, kādās esmu bijusi, un par laulībām mēs pat runājuši neesam. Kas laulībā ir tik īpašs, ka uz to tiecas tik daudz sieviešu un vīriešu?

Es domāju, tas ir tāpēc, ka daudzi cilvēki mīlestību un laulību uzskata par sinonīmiem, un, ja vīrietis mīl, viņš bildinās un vēlēsies kļūt par tavu vīru, bet tu – par viņa sievu. Tieši tāpēc, kad vīrietis nebildina, tas var šķist kā noraidījums un šaubas.

Ir daudz dažādu iemeslu, kāpēc vīrietis nebildina savu mīļoto, un tam var nebūt nekāda sakara ar sievieti. Taču ir arī iemesli, kas ir tieši saistīti ar sievieti.

Ko tieši bildinājums nozīmē?

Ko laulība nozīmē tev? Ko tā PATIESI nozīmē?

Vienīgais veids, kā saprast, kurā pusē tu esi – godīgi apdomā, ko laulība nozīmē tev un ko tā nozīmē tavam partnerim. Šis ir jautājums, kurš var uzlabot, un var arī salauzt attiecības. Tieši tāpēc ir svarīgi ieguldīt lielas pūles un saprast viņa skatpunktu pret šiem jautājumiem, pirms tu uzstādi kaut kādus ultimātus.

Pirms sastādi veselu sarakstu iemeslu, kāpēc viņš nebildina, padomā, kāpēc tu gribi, lai viņš to dara. Ko laulība tev tādu dos, ko nevar dot uzticīgas un ilglaicīgas attiecības?

Ir vīrieši, kas nebildina, jo vēl nav gatavi laulībai. Viņš virzās pa dzīvi pats savā ātrumā un tā ir labi jums abiem.

Vēsturiski, sieviete vienkārši dabiski ātrāk jūtas gatava laulībām, nekā vīrietis. Varbūt tur ir bioloģisks iemesls, mūsu “pulkstenis” saka, ka ir laiks nobāzēties kaut kur, vai arī varbūt sievietes emocionāli nobriest ātrāk, nekā vīrieši… lai arī kāds iemesls arī būtu, sievietes laulībām ir gatavas ātrāk, nekā vīrieši.

Tas nenozīmē, ka vīrieši nedomā par laulībām. Ja tu esi ar kādu vīrieti par šo tēmu runājusi, tu saprastu, ka vīrieši uzskata, ka viss notiks īstajā laikā un kad būs visīstākās jūtas pret sievieti.

Vīrietim ir jājūt to, ka viņš zina, ko dara un kur dzīvē dodas. Sievietēm ir svarīgāk zināt, ar ko viņas dodas.

 Daži vīrieši nebildina, jo tu neesi “tā īstā un vienīgā”. Piedod, bet tā ir patiesība.

Jā, tu vari viņam patiks, iespējams, viņš tevi pat mīl. Viņš arī jūtas ar tevi ērti, bet viņam vienkārši nav tās sajūtas, ka tieši ar tevi viņš vēlas pavadīt visu savu dzīvi. Kaut kur prātā viņš patur domu, ka pagaidām viņš būs ar tevi, bet līdz ko uzradīsies tā sieviete, kas dāvās viņam to “viņa ir īstā un vienīgā” sajūta, viņš tevi pametīs. Un tieši šis scenārijs ir briesmīgākais.

Tieši šādā attiecību scenārijā daudzas sievietes izvēlas uzstādīt vīrietim ultimātu par laulībām. Arī viņām attiecībās ir ērti, arī viņas mīl savu vīrieti, bet viņas grib precēties. Dažkārt pat nav svarīgi ar ko, jo, ja jau viņa ar šo vīrieti ir ilgu laiku kopā, tad, kāpēc tas nevarētu būt viņš?

Tas, ka cilvēkiem kopā ir ērti, nav pietiekami nopietns iemesls, lai izteiktu bildinājumu.

Tas, ka jūs esat laimīgi, nav pietiekami nopietns iemesls, lai izteiktu bildinājumu.

Tas, ka jūs ilgu laiku esat kopā, nav pietiekami nopietns iemesls, lai izteiktu bildinājumu.

Laulība ir nopietns solis; tas ir darbs visam atlikušajam mūžam. Ja divi cilvēki nevar tikt galā ar savu attiecību problēmām un tās risināt, tad “atlikušā mūža darbs” jums nebūs pa spēkam. Dažreiz, neraugoties uz mūsu labajiem nodomiem un sapņiem, lietas nenotiek tā, kā mums gribas.

Daži vīrieši nebildina, jo viņi netic laulībām.

Dažiem vīriešiem laulības nav dzīves pirmā nepieciešamība. Ja viņš ir uzaudzis, piemēram, reliģiskā vidē, protams, laulībai viņa dzīvē būs nozīme. Taču ir daudz vīriešu, kuri uzskata, ka laimīgas attiecības mūža garumā var būt arī bez laulībām.

Ir vīrieši, kuri nevēlas precēties, jo ir redzējuši, ka viņu vecākiem tas laimi mūža garumā nenodrošināja. Varbūt viņi paši jau ir bijuši precējušies un vairs to atkārtot nevēlas.

Tā kā tu esi uzticīga savām domām un jūtām par laulībām, viņš ir uzticīgs savām. Nevienam no jums nebūtu jāpiekāpjas tik svarīgā jautājumā. Ja jūsu domas nesakrīt, agri vai vēlu tādas attiecības izjuks.

Ja tu patiesi vēlies zināt, kāpēc tavs partneris tevi nebildina, tev ar viņu par to ir jāaprunājas.

Ja tu esi pārlieicnāta, ka vēlies ar viņu pavadīt visu savu dzīvi, tev ir jāpierod pie runāšanas ar viņu arī par tēmām, kas tevi biedē un liek justies neērti.

Laulības un mīlestība ne vienmēr ir sinonīmi, jo dažādiem cilvēkiem šie termini nozīmē dažādas lietas. Un, kamēr tu ar partneri par to nerunāsi, tu neuzzināsi, kāds ir viņa viedoklis šajā jautājumā.4

 

Teksts tulkots no portāla “Yourtango”.

 

Autors: Dieviete.lv

 

5 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.