14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

5 tipu sievietes, ar kurām labāk neveidot draudzību

 

Sieviešu draudzība ir sarežģīta padarīšana. Ir sievietes, kuras draudzējas desmitiem gadu. Viņas atbalsta viena otru, uzmundrina un nāk palīgā, kad tas ir nepieciešams. Taču ir arī tādas sievietes, kuras draudzību izkropļo. Portāls “Flytothesky” ir apkopojis veselas piecas sievietes, ar kurām nopietnu draudzību veidot nevajadzētu.

Tenku vācele

Viņa visu un par visiem zina. Un ir gatava izmantot savas zināšanas savtīgos nolūkos. Draudzene-tenkotāja izprašņās tevi par visu un visiem, taču reti dalīsies pati ar saviem dzīves noslēpumiem. Tenkotāja izstāsta tavus noslēpumus visai pasaulei, tāpēc no tādas sievietes labāk būtu turēties pa gabalu.

Ballētāja

Tiešus draudus ballētāja neraisa, taču negatīvi iespaido tavu dzīvi gan. Viņas dzīves jēga ir ballītes, jaunas iepazīšanās, patīkama laika pavadīšana un varbūt pat katru vakaru jauns vīrietis pie sāniem. Viņa pārzina visus pilsētas klubus un pazīst visus bārmeņus. Ar ballētāju nav garlaicīgi, taču labumu tāda draudzība arī īsti nenes. Ballētāja nebūs tā, uz kuras pleca tu varēsi izraudāties vai lūgt pēc palīdzības, kad tas būs nepieciešams. Viņa labāk dosies uz kārtējo kluba atklāšanu vai tematisko ballīti.

Skaudīgā

Viņa visu laiku skatās uz tevi ar gandrīz nenoslēpjamu skaudību. Tādai sievietei acīs slēpjas dusmas un ļaunums, kad tu stāsti par jauno kleitu, ko nopirki, mīļotā vīrieša dāvanu vai algas pielikumu. Skaudīga “draudzene” par tevi nepriecāsies. Viņa vēlas, lai tev viss kļūst slikti. Taču savādi ir tas, ka skaudīgā nepamet savu apskaužamo objektu. Viņa gadiem ilgi var draudzēties ar veiksmīgāku cilvēku un baroties no savas skaudības.

Čīkstētāja

Vienmēr ar visu neapmierināta sieviete. Visi vīrieši viņai ir slikti, visi priekšnieki ir muļķi, laiks vienmēr ir slikts, bet jaunā kleita liek izskatīties viņai resnākai. Līdzās tādai draudzenei tu pati vari pārvērsties par čīkstētāju. Slikts garastāvoklis ir lipīgs. Ar laiku tu arī kļūsi par pesimistu, kuru dzīvē nekas neapmierina. Tev pastāvīgi būs jāmierina ne tikai draudzeni, bet arī sevi.

Balles karaliene

Šī sieviete visu laiku cenšas būt uzmanības centrā. Ar tādu draudzeni vienkārši morāli ir grūti būt kopā. Viņai patīk nospiest citus ar savu augstprātību, slavēt sevi. Viņa var pat pazemot. Viņas mērķis ir vienmēr būt uzmanības centrā, mirdzēt un nepievērst uzmanību citiem.

Ja kādā no šiem aprakstiem atpazīsti savu draudzeni, esi acīga. Īstam draugam ir jāatbalsta, jārada draudzīgs miers un jāmotivē. Augstāk minētās draudzenes ir līdzīgas enerģētiskajiem vampīriem, kuras barojas ar tavu enerģiju. Draudzēties vai nedraudzēties ar šādu sievieti – tā ir tava izvēle. Bet atceries, laba draudzene neliks tev justies neērti.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.