14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Poza, kādā tu visbiežāk sēdi, daudz par tevi var pastāstīt

 

Tas, kā tu visbiežāk sēdi, patiesi var daudz pastāstīt par tavu personību. Visi cilvēki sēž, balstoties uz saviem pieņēmumiem par ērtībām, komfortu un garastāvokli. Pat, ja tu to neapzinies, tava sēdēšanas poza ir tipisks ķermeņa valodas signāls.

Kāja pāri kājai

Šāda poza norāda uz to, ka tu esi bezrūpīgs un mierīgs cilvēks, kurš ir arī atvērts jaunām idejām. Visticamāk tu esi emocionāli elastīgs cilvēks. Taču, ja tu uz krēsla sēdi tādā pozā, tas norāda uz to, ka tu esi arī kautrīga un centies norobežoties no pārējiem. Nav izslēgts, ka esi introverts.

Kāja pāri kājai, mugura taisna

Šāda sēdēšanas poza norāda uz to, ka tu esi spēcīga, uzticama un par sevi pārliecināta personība. Tev piemīt dzīvespriecīgums, tev patīk apmierināt savas vēlmes un izrādīt interesi par visādiem dzīves sīkumiem.

Sakrustotas potītes

Šāda sēdēšanas poza norāda uz autoritāti, vēmi dominēt un cilvēku, kuram piemīt spēcīgas līdera īpašības. Tev patīk vadīt gan situāciju, gan cilvēkus un patīk arī komandēt. Izrādās, ka tu esi arī greizsirdīgs cilvēks.

Nolieciens uz priekšu

Šī poza norāda uz to, ka tu esi cilvēks, kura uzmanību ir viegli novērst. Tu neesi visai komunikabla, bet tev patīk gūt jaunus draugus. Tu esi tas cilvēks, kurš var izteikt citiem komplimentus un visādos veidos uzslavēt.

Kājas kopā

Kad cilvēks pirmo reizi skatās uz tevi, viņam šķiet, ka tu esi aukstasinīga un savaldīga. Taču, kad viņš iepazīst tevi tuvāk, saprot, ka tu esi jauks, draudzīgs un patiess cilvēks. Tomēr tev piemīt arī sava daļa nopietnīguma. Tu stingri pieturies pie saviem plāniem un prioritātēm, un tev ir raksturīga punktualitāte.

Rokas sakrustotas uz krūtīm

Tas parāda, ka tu esi cilvēks, kas ir apveltīts ar spēcīgu raksturu un konkrētu emociju dziļumu. Tu nereti izveido „sienu” starp sevi un apkārtējo pasauli. Tev parasti ir nokoncentrējusies sejas izteiksme. Tā kā tu jūties diezgan mierīgi un pašpārliecināti, tu uzreiz apkārtējiem neatklājies.

Rokas starp kājām

Ja tu sēdi šādā pozā, tas nozīmē, ka esi jūtīga un labsirdīga personība. Tu izrādi interesi pret citu cilvēku problēmām un vienmēr meklē veidus, kā viņiem palīdzēt. Šī poza norāda arī uz to, ka tu nereti kautrējies un šaubies par saviem lēmumiem.

Rokas uz ceļgaliem

Par sevi pārliecināts līderis, kas nebaidās par to likt zināt arī apkārtējiem. Pie tam, šī poza parāda, ka tu esi aktīvs un uz koncentrēšanos tendēts cilvēks. Ja tev rodas kādas problēmas, tu no tām nebaidies, bet nekavējoties ķeries klāt to risināšanai.

Rokas uz elkoņiem

Ja tu regulāri krusto rokas uz krūtīm un turies pie elkoņiem, tad tu esi uzmanīgs cilvēks gan pret sevi, gan pret apkārtējiem. Tev vienmēr ir nepieciešams komforts un drošības sajūta. Tu esi emocionāli stabils cilvēks, savukārt tavi draugi un ģimene tevi uzskata par labu padomdevēju.

Rokas sakrustotas aiz galvas, bet ķermenis atliekts atpakaļ

Tas parāda, ka tu esi jūtīgs cilvēks, kuram raksturīga ir empātija. Tu vienmēr esi informēta par citu cilvēku vajadzībām, bet esi ļoti uzmanīga ar savu rīcību. Pie tam, tev piemīt tendence analizēt situāciju no visām pusēm, pirms pieņemt konkrētu lēmumu. Tu rūpīgi gatavojies tam, ko plāno darīt.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.