Sastāvdaļas:

  • 1 ēdamkarote sāls
  • 1 ēdamkarote maltu melno piparu
  • 1 tējkarote paprikas pulvera
  • 1 tējkarote kajennas piparu
  • 12 vistu spārniņi vai kājiņas
  • 12 bekona šķēles

Pagatavošana:

1.Sajauc kopā garšvieles un ierīvē ar to vistu.

2.Cieši aptin katru spārniņu ar bekonu un, ja nepieciešams, nostiprini.

3.Liec cepeškrāsnī uz restēm, zem tām novieto pannu un cen aptuveni stundu 180 °C, gatavošanas vidū vistu pagriež uz otru pusi.

Labu apetīti!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Comments

Leave a reply

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?