3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kā saprast, ka esošās attiecības ar vīrieti vajag pārtraukt?

 

Mīlestībai ir jābūt laimīgai. Līdzīgai cukurvatei – saldai, gaisīgai un patīkamai. Taču tā ir tikai ideālajā pasaulē. Realitāte no sapņiem nedaudz atšķiras. Un mīlestība ne vienmēr atnes prieku. Taču daudzas sievietes tik ļoti baidās zaudēt vīrieti, ka ir gatavas paciest pazemojumu. Tāda „mīlestība” tikai vēl vairāk indē un raisa iznīcinošu atkarību. Labākais risinājums – aiziet no šāda vīrieša.

Kā saprast, ka tavas attiecības ir toksiskas, nevis īslaicīgas problēmas?

Vīrietis ignorē tavas vēlmes – Viņam ir vienalga, ko tu vēlies un kas tev patīk. Viņš rūpējas tikai par savu labsajūtu. Nereti tu upurējies viņa labā.

Pēc komunikācijas ar viņu tu jūties nogurusi – Tāda sajūta, ka viņš ir „izsūcis” no tevis visu enerģiju. Viņš no tās „barojas”.

Viņš nesteidzas iepazīstināt tevi ar sev tuviem cilvēkiem – Tu neej ar viņu uz draugu ballītēm vai ģimenes pasākumiem. Jūs pat uz restorānu kopā neejat, jo viņš nevēlas lieku reizi parādīties ar tevi publiski.

Viņš ir skopulis – Dzimšanas dienā viņš apsveic tevi ar vārdiem (vai, labākajā gadījumā, ar vienu rozi). Uz randiņiem jūs ejiet uz ātrās ēdināšanas iestādēm vai pašu lētāko kafejnīcu. Ā, un maksā par sevi tu pati.

Tevi pazemo – Gan atklāti, gan apslēpti. Viņš nekautrējas tevi apsaukāt, piedēvēt nepatīkamus vārdus un pat pazemot citu priekšā. Viņš cenšas akcentēt tavus trūkumus un vienmēr atceras, kad un kur tu esi kļūdījusies.

Krāpšana – Jā, un viņš to pat neslēpj. Viņš cenšas paaugstināt savu pašvērtējumu, tēlot „mačo”.

Jums nav kopīgu interešu – Pāri kaut kam ir jāsaista. Pat, ja tā vienkārši ir aizraušanās ar boulingu vai dziedāšana dušā. Taču, ja jūs esat pilnīgi atšķirīgi cilvēki, jums pat nav par ko runāt.

Viņš pastāvīgi melo – Ar meli nav jautri dzīvot. Tu nekad nevari īsti zināt, vai viņš runā patiesību. Visu laiku rodas pārpratumi, neuzticība un nevajadzīga spriedze.

Viņš ir vardarbīgs – Ja roku palaišana notiek jau attiecību sākumā, tad ar laiku kļūst tikai sliktāk. Tu būsi kā boksa maiss, kuru var sist, kad vien rodas vēlme izlādēties.

Viņš visu laiku tevi kontrolē – Var bez tavas atļaujas ložņāt pa tavu telefonu, somiņu, izsekos tevi uz ielas. Pilnīgu kontroli viņš auc par rūpēm un raizēm… Bet ar laiku tas pāraug par māniju un milzīgām greizsirdības scēnām.

Vari kādu no šīm pazīmēm piedēvēt savām attiecībām? Tad padomā, vai tev tās tiešām ir vajadzīgas. Atver acis!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.