5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Interesanti: Ko nelielā līnija uz tavām plaukstām var par tevi pastāstīt

 

Līnija plaukstā, par kuru mēs šoreiz nedaudz parunāsim, ir sirds līnija. Daudzi to pat neievēro, taču tā spēj šo to pastāstīt par cilvēka raksturu.

Pirmajā brīdī, aplūkojot katras rokas plaukstu, šķiet, ka sirds līnijas ir izvietotas simetriski, taču ne vienmēr tā ir.

Saliec kopā plaukstas kā norādīts attēlā. Ja mazie pirkstiņi ir vienāda garuma, tad sirds līnijas, iespējams, būs vienādā līmenī. Nepieciešams iztaisnot plaukstas atbilstoši mazo pirkstiņu garumam.

Izpēti līnijas pozīciju un lasi rezultātu:

Ja redzi, ka sirds līnijas uz abām rokām ideāli sakrīt, tas nozīmē, ka lielas pārmaiņas dzīvē tev nepatīk. Tu dod priekšroku stingrai pašdisciplīnai un tev nepatīk pārsteigumi. Tu esi diezgan aukstasinīga un spēj saglabāt mieru jebkurā situācijā.

Ja sirds līnija uz tavas kreisās rokas ir zemāka, nekā uz labās rokas, tas nozīmē, ka tu esi cilvēks ar labi attīstītu intuīciju, gudrāks par saviem gadiem un ar noslieci uz romantiku.

Ja sirds līnija ir zemāka uz labās rokas, tas liecina par to, ka esi mērķtiecīga personība, spēj priecāties par sīkumiem un dzīvē nekad nepadodies. Tu esi īstena cīnītāja!

 

Sagatavots, balstoties uz ārzemju interneta materiāliem.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.