-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops: Noskaidro, kāpēc dažādu zodiaka zīmju pārstāvji izlemj šķirties

 

Katram cilvēkam šķiršanās iemesls ir citādāks, un nereti to kaut kādā veidā iespaido arī zodiaka zīme, kas cilvēku apveltījusi ar konkrētām īpašībām. Kādi ir biežākie iemesli, kādēļ cilvēks nolemj aiziet no attiecībām?

Auns

Izveidojot ģimeni, Aunam visgrūtāk ir iemācīties sadzīvot ar savu dzīvesbiedru un viedot ar viņu kompromisus. Auns izrāda neiecietību, spītību un aizkaitināmību pat par sīkumiem. Galvenais konfliktu iemesls ir paša Auna egoisms, bet pirmā plaisa attiecībās visbiežāk rodas tad, kad Auns nerēķinās ar sava partnera viedokli un interesēm.

Vērsis

Vērsis ir visai harmoniska zīme laulību un ģimenes ziņā. Taču harmonija viņam ir nepieciešama ne tikai attiecībās, bet arī materiālajā ziņā. Ja mīlnieku materiālais stāvoklis ir nepastāvīgs un raisa stresu, Vērsim vispār nav ieteicams stāties laulība, jo tieši finansiālās situācijas stabilitātes trūkums ir galvenais ģimenes izjukšanas iemesls.

Dvīņi

Dvīņiem vairāk par visiem ir nepieciešama saskarsme un pastāvīga savu paziņu loka paplašināšana, kur, protams, piedalās arī pretējā dzimuma pārstāvji. Tas var būt iemesls greizsirdībai no Dvīņu laulātā puses. Tomēr jāatzīst, ka dabas dotā sabiedriskuma dēļ, Dvīņi patiešām nereti ļaujas intīmajiem sakariem ārpus laulības.  Tas arī kļūst par šķiršanās iemeslu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.