7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Netraucē sevi mīlēt: 7 veidi, kā sievietes pašas bojā attiecības

 

Dažkārt mēs vienkārši neprotam būt laimīgas un pašas izliekam sev lamatas. Ja tev nav izdevušās jau vairākas attiecības, ir vērts aizdomāties, vai tu pati neesi tā, kas visu izbojā.

Kritika

Tā sākas brīdī, kad mēs sākam salīdzināt reālo vīrieti ar iedomātu ideālu. Šajās sacensībās ar tavu bagāto fantāziju, parastam vīrietim nav izredžu uzvarēt. Reāli cilvēki un sapņi atrodas dažādās kategorijās.

Izturības pārbaude

„Īsts vīrietis” drosmīgi un pacietīgi izturēs tavus pārbaudījumus, bet reāls cilvēks diez vai saglabās mieru, ja tu iesi pāri viņa mammai, draugiem, apkaunosi kolēģu priekšā, kārtējo reizi atcelsi kopīgos plānus vai ieradīsies ar lielu nokavēšanos. Tu viņam uzrīko eksāmenu, kuru viņš nemaz neprasīja.

Sūdzības draudzenēm

Ja tu stāsti apkārtējiem nejaukas lietas par savu partneri, tu gandrīz vai lūdz, lai tev pasaka: „Pamet viņu! Kā tu ar tādu cilvēku vispār vari dzīvot kopā?”

Citu kandidātu izskatīšana

Ja tu, atrodoties pastāvīgās attiecībās, sāc ar interesi aplūkot citus vīriešus, ir vērts aizdomāties – varbūt tu tik ļoti baidies zaudēt savu esošo partneri, ka neapzināti sāc meklēt rezerves variantu?

Sevis salīdzināšana ar viņa bijušo

Psihologi iesaka pārāk „nerakņāties” partnera pagātnē. Neko, izņemot aizvainojumu, greizsirdību un neapmierinātību tas neatnesīs. Tagad viņš ir ar tevi, un tas ir galvenais.

Vēl ļaunāk ir apbrīnot viņa bijušo, domājot: „Ā, tādas sievietes viņam patīk” vai „Ā, tad man ir jāuzvedas tā, lai viņš darītu to, ko es vēlos”. Atceries, ja viņš ar to sievieti vairs nav kopā, tad tam ir iemesls. Nemēģini panākt to, ka viņš pamet arī tevi.

Nepamatota greizsirdība

Tikt galā ar greizsirdību ne vienmēr ir vienkārši, taču rīkot greizsirdības scēnas viņa bērnības draudzenei un bakstīt vīrieti sānos par to, ka viņš uzsmaidīja viesmīlei, ir vairāk, nekā lieki. Tas ir slikts lēmums.

Steidzīgums

Steidzies lēnām, negaidi visu un uzreiz. Nav nekā nosodāma tajā, ka pēc mēnesi ilgām attiecībām vīrietis vēl nevēlas iepazīties ar taviem draugiem un vecākiem vai apspriest kopīgos dzīves plānus. Attiecības ir pakāpenisks un smalks darbs.

 

Rakstam materiāli no portāla Yourtango.com

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.