1 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Tavs mīļotais ir lielisks partneris – pazīmes, kas par to liecina

 

Ģimenes dzīve nav nekāds atvaļinājums, tas ir fakts. Ikdienā nākas sastapties ar grūtākiem brīžiem, un ir labi, ja līdzās ir cilvēks, kas tevi var atbalstīt. Portāls “Cosmo.ru” ir apkopojis pazīmes, kas liecina par to, ka tavs mīļotais cilvēks ir lielisks partneris un vīrs.

Kopā jūs esat komanda

Iespējams, tā arī ir vienīgā pazīme, kas liecina par to, ka jūsu “ģimenes laiva” nesasitīsies pret akmeņiem, ko sastapsiet pa ceļam. Ja jūs abi saprotat, ka neesat divi individuāli cilvēki, bet esat viens kopums, viss būs labi. Ģimene ir grūtais ceļš, kurš ir pa spēkam tikai tiem, kas ir gatavs būt līdzās vienmēr.

Viņam ir mērķi

Pirmā brīža romantika ātri izgaist, ja viņš nedara neko, lai uzlabotu jūsu kopīgo dzīvi. Jā, sieviete vēlas būt pārliecināta, ka viņai līdzās ir vīrietis, kurš spēs nodrošināt gan viņu, gan bērnus. Protams, sieviete to visu var arī pati, tikai priekš kam viņai tad ir vajadzīgs vīrietis, kurš līdzinās interjera priekšmetam.

Viņš rūpējas par tavu veselību

Viņam patiesi ir svarīgi, kā tu jūties. Pat, ja viņš nesēdēs tev blakus un neturēs tavu roku, kad tu gulēsi gultā ar 37,7 grādu temperatūru, viņš izrādīs savas rūpes: aizies uz aptieku, izvārīs tev zupu vai tēju, atnesīs segu. Vīrietis, kurš sievietē redz savu sievu un bērnu māti, vienmēr rūpēsies par viņas veselību.

Viņš vienmēr meklē kompromisus

Ne vienmēr cilvēku domas sakrīt. Vienmēr atradīsies tēma, kurā uzskati atšķirsies. Ja šādos brīžos viņš netēlo stūrgalvīgu āzi, bet meklē loģiskus kompromisus, tas ir nopietns iemesls paraudzīties uz viņu kā uz īstu vīrieti.

Viņš apstiprina savus vārdus ar darbībām

Viņa “Es mīlu Tevi” nav tikai vārdu kopums, tās ir darbības: viņš ciena tevi, rūpējas par tevi, vēlas dibināt ar tevi spēcīgu ģimeni. Ja vārdi neatbilst darbībām, tad nez vai vispār ir vērts tērēt savu laiku.

Viņš strādā ar sevi

Neviens nepiedzimst ar lielu dzīves pieredzi un gudrību. Cilvēkam, lai gūtu panākumus privātajā, darba un sociālajā vidē, ir jāstrādā ar sevi. Arī būšana par labu vīru ir darbs, kurš prasa piepūli.

Jums kopā ir jautri

Garlaicība nogalina attiecības ātrāk, nekā krāpšana un nesaprašanās. Tieši garlaicības mākti cilvēki sāk pieļaut nepiedodamas kļūdas.

Jums ir lielisks sekss

Lai gan tagad sekss jums ir retāk, šķiet, ka tas nav zaudējis kvalitāti. Jūs vienkārši vēlaties būt kopā, just viens otru un baudīt. Pat, ja viņš nav nekāds “seksa dievs”, jums kopā ir labi. Un tas ir galvenais.

Viņš ciena sievietes

Ne tikai tevi, mammu un omīti, bet sievietes kopumā. Viņš saprot, ka viņas ir dažādas, tāpēc attiecas pret to ar sapratni.

Tu viņam tici

Tāpēc, ka viņš nespēlējas ar tavu uzticību. Ja viņš aizkavējas darbā, tu nesteidz plēst sev matus un kravāt mantas. Tu viņam uzticies un zini, ka viss ir kārtībā. Bez uzticības nav iespējams izveidot spēcīgas attiecības.

Līdzās viņam tu vēlies būt laba sieva

Katra sieviete jau bērnībā izsapņo savu ideālo vīrieti. Tiesa, reti kura aizdomājas par to, ka tādam vīrietim arī gribas redzēt sev līdzās brīnišķīgu sievu. Ja tu jūti, ka viņam līdzās vēlies būt labākā, viss ir kārtībā.

 

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.