10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Vēl nedzirdēti fakti par vīriešiem

 

virietis-gitara

Šoreiz esam apkopojušas daudz interesantus, līdz šim nedzirdētus un pat smieklīgus faktus par stipro dzimumu. Vīrieši mēdz būt greizsirdīgi, bērnišķīgi, reizēm pilnīgi neizprotami, taču mēs vienalga viņus mīlam! Lasot šo rakstu, tu noteikti aizmirsīsi drūmo noskaņojumu un smaidīsi vēl ilgi!

Viņi mīl mammas gatavotu ēdienu

Mīlestība iet caur vēderu – vismaz vīriešiem noteikti. Cosmo ir labas ziņas – paēdināt vīrieti ir vienkārši. Puiša ideālā ēdienkarte parasti sastāv no pieciem līdz desmit ēdieniem, kurus viņam bērnībā gatavoja mamma vai vecmāmiņa. Taču mums ir arī sliktā ziņa. Lai kā mēs gribētu savus vīriešus iepriecināt un lai kā mēs censtos, mūsu gatavotie ēdieni nekad un nekādos apstākļos nestāvēs klāt tiem šedevriem, ar kuriem viņus reiz mēdza lutināt mamma.

Attiecības ar vecākiem ir vīrieša rakstura spogulis

Esi satikusi lielisku puisi, bet nezini, vai viņš būs tavs īstais? Pajautā, cik bieži viņš satiek savus vecākus. Tas, cik bieži vīrietis kontaktējas ar saviem vistuvākajiem cilvēkiem, tev netieši atklās daudz informācijas par citām attiecībām, kādas patlaban ir viņa dzīvē. Iespējams, tu pat nonāksi pie secinājuma, ka viņš ir pārāk atkarīgs un slinks, lai uzņemtos saistības.

Arī viņi izbauda romantiku

Katra sieviete varētu sarakstīt veselu enciklopēdiju par to, ko viņa saprot ar vārdu “romantika”. Taču kāda ir romantika vīriešu gaumē? Izrādās, arī vīrieši sirds dziļumos mēdz izbaudīt krāšņu saulrietu pie jūras vai vakariņas sveču gaismā. Tiesa, nereti viņi to baidās atklāt sabiedrības stereotipu un aizspriedumu dēļ. Vīriešiem romantika var izpausties dažādi, atkarībā no situācijas un katra personības. Ja vienam patīk skatīties filmas par mīlestību un varbūt pat nobirdināt kādu asariņu, tad cits par romantiskāko nodarbi uzskatīs futbola mača skatīšanos seksīgu blondīņu ielenkumā. Bieži vien viņa maigo pusi esam iegrožojušas mēs pašas, sievietes, prasot no sava puiša nepārtrauktu sliktā zēna uzvedību.

Neliec viņam bēgt!

Tu esi satikusi savu ideālo vīrieti un, aizverot acis, jau redzi to maģisko brīdi, kad viņš tev pasniegs gredzenu un solīsies mūžam būt tavs. Taču pēkšņi viņš tevi pamet, šķiet, bez redzama iemesla. Kas par vainu? Visbiežākais iemesls šādai rīcībai ir gluži vienkāršs – vīrietis tevi vienkārši nemīl. Skan skarbi, vai ne? Taču pierādīts, ka patika un iekāre ne vienmēr pārtop mīlestībā. Vēl viens iemesls – jūs esat tikušies nepareizajā vietā un laikā. Arī vīrietis grib izbaudīt jaunību un nevēlas būt piesiets, viņš vēlas izveidot karjeru un tikai tad noenkuroties laulības ostā. Taču, ja meitene uzbrūk ar jautājumiem par kāzām un bērniem, bieži vien vienīgā izeja vīrietim šķiet bēgšana.

Melojot viņi sevi nodod ar žestiem

Kā noteikt, ka viņš melo? Drošas metodes, protams, nav, taču pavēro viņu un mēģini pamanīt kādu no šīm pazīmēm! Piemēram, ja viņš sarunu sāk ar frāzi: “Tu neticēsi, bet…” vai arī “Tas izklausīsies dīvaini, taču…”, tad ir liela iespēja, ka tūliņ sekos meli. Ja vēlies sākt nopratināšanu, jautā tieši: “Ko tu darīji pagājušajā naktī?” Ja viņš minstināsies, ieturēs pauzi vai atkārtos tavu jautājumu, tad kaut kas nav kārtībā. Pavēro arī viņa stāju – ja viņš īkšķus ir sabāzis kabatās vai ar roku mēģina aizskart savu seju (paberzēt degunu, aizsegt acis vai pakasīt zodu), tad jūtas nervozs un cenšas ko slēpt. Tad tavā ziņā paliek noskaidrot, kāpēc tā.

Arī viņi pārdzīvo par savu izskatu un svaru

Protams, viņi necenšas kļūt par Breda Pita līdziniekiem vai nelolo cerības par “Krēslas” zvaigznes Teilora Lautnera uzkačāto presīti, taču arī vīrieši mēdz justies nepārliecināti par savu izskatu. Tiesa, viņi gan izmisīgi cenšas to slēpt. Arī puiši, velkot kreklu, pamana savu alus vēderiņu un, skatoties spogulī, šausminās: “Kopš kura laika es izskatos TĀ?!” Patiesībā vīriešiem jau pamanīt šīs nepilnības ir apkaunojoši, kur nu vēl par tām skaļi runāt…

Viņi vērtē meitenes pēc smiekliem

Kad vīrietis tevi satiek pirmo reizi, viņam ir skaidrs, ka tu centies sevi parādīt no vislabākās puses. Tieši tāpēc viņš centīsies atrast kādas pazīmes par to, kāda tu esi patiesībā. Bieži vien puiši lepojas ar lielisku humora izjūtu, tāpēc arī paši meklē meiteni, kura smiesies par viņa jokiem. Tiesa, nepārspīlē, jo pārlieku varena smiešanās vīrieti var aizbaidīt.

Vīrietis flirtē ar tavām draudzenēm, bet domā par tevi

Kad puisis ir tevī ieķēries, viņš darīs jebko, lai pievērstu tavu uzmanību. Tajā skaitā – flirtēs ar tavu draudzeņu bariņu. “Vīriešiem patīk nevainīgi paflirtēt ar tavām draudzenēm, lai demonstrētu tev, ka viņš ir sasodīti neatvairāms,” tā apgalvo Skots Kudija, grāmatas “If This Is Love, Why Am I Unhappy?” autors. Turklāt ņem vērā, ka puiši izmisīgi meklē sieviešu atbalstu, tāpēc viņi pat var nejust, ka flirts ir tevi aizskāris. Bet, ja tev uzmācas šaubas par iespējamu neuzticību no vīrieša puses, pavēro, vai viņš flirtē ar vienu meiteni vai vairākām. Ja viņš uzrunā vairākas no tavām draudzenēm, tad esi droša – viņš vienkārši ir izslāpis pēc uzmanības. Taču, ja vīrietis visa vakara garumā ceļ pie debesīm vienu konkrētu meiteni, tad gan ir jāsāk uztraukties.

Viņš nekad neizrādīs savas emocijas. Nekad!

Katra mamma savu brēcošo dēliņu bērnībā ir kauninājusi – raud tikai meitenes, puišiem tas nepiestāv! Tā nu mūsu mūžam stiprie vīrieši uzaug ar uzskatu, ka iekārojams puisis nedrīkst būt emocionāls. Viņš vēlas būt tavs Supermens, bet Supermeni taču nekad neraud! Tātad, raudāt nedrīkst arī viņš. Taču, ja vēlies, lai vīrietis atklāj savu iekšējo emocionālo pasauli, tā arī viņam pasaki. Puisis būs atvieglots, ja tavs viedoklis par viņu nemainīsies pat tad, ja viņa acs kaktiņā samanīsi kādu asariņu.

Vīrieši neplāno savas dzimšanas dienas svinības

Kamēr tu savus ikgadējos svētkus izplāno jau trīs mēnešus iepriekš un nepacietībā skaiti dienas līdz lielajai ballītei, viņš savas dzimšanas dienas svētkus uztver ar zināmu vienaldzību. Kāpēc tā? Izrādās, vīrieši priecājas par lietām, kuras viņi jūtas nopelnījuši – teiksim, uzvarot futbola mačā vai pastāstot kādu smieklīgu joku. Tāpēc vīrieši nejūtas ērti milzīgās viņiem veltītās ballītēs, jo nesaprot, par ko viņiem tāds gods. Ja vien viņi nesasniedz zīmīgu gadu skaitu (teiksim, 18, 21 vai 30 gadus), tad lielākoties vīrieši savus svētkus uzskata par vēl vienu iespēju satikties ar draugiem un iedzert aliņu.

Viņš baidās no “Es tevi mīlu” spēka

Pat ja vīrietis ir tevī ieķēries, viņš baidās izteikt šo trīs vārdu kombināciju, jo tas varētu kalpot par signālu kam pārāk nopietnam. Viens no iemesliem – puisis baidās būt atbildīgs par tevi un tavu laimi pēc tam, kad šie vārdi tiks pateikti. Tāpēc ļauj viņam saprast, ka jūties laimīga, vienkārši esot viņam blakus. Varbūt ar laiku viņš pats jutīsies ērtāk šajās attiecībās un spēs izteikt skaļi to, ko jūt.

Ja vīrieša komplimenti atkārtojas – viņš vēlas tikai seksu

Ja neesi droša par tikko iepazītā puiša nodomiem, pavēro viņa uzvedību! Pēc tās bieži vien var noteikt, vai viņš vēlas tikai seksu vai arī domā par ko nopietnāku. Ja vīrietis tevi uztver kā vienu no saviem draugiem, stāstot rupjus jokus, viņam tu kā personība esi diezgan vienaldzīga. Pievērs uzmanību arī viņa komplimentiem. Ja tie mēdz atkārtoties, tas nozīmē, ka vīrietis runā autopilotā – iespējams, viņš vadās jau pēc labi iestrādāta randiņu scenārija. Aizdomīgi var likties arī tas, ka jūsu randiņi vienmēr notiek tikai tavās vai viņa mājās. Pajautā, vai viņš cenšas jūsu attiecības slēpt no sabiedrības, un, ja tā, – kāpēc? Iespējams, viņš vienkārši negrib saskrieties ar kādu paziņu vai citu sievieti, kuru viņš muļķo tieši tāpat kā tevi.

Bijušās meitenes viņi uzskata par labiem draugiem

Būsim godīgas – mēs neizsakāmi priecātos, ja vīrieša bijušās draudzenes pēkšņi pazustu no zemes virsmas vai vismaz no mūsu redzesloka. Taču izrādās, ka paši vīrieši bieži vien domā citādāk. Viņi uzskata, ka kopīga attiecību vēsture nav šķērslis tam, lai sieviete kļūtu par labu draugu. Par laimi, viņi gan uzsver, ka otrreiz iekarot tās pašas virsotnes nav interesanti, tāpēc atjaunot attiecības ar bijušajām negrasās.

Viņi nesaprot, kāpēc mēs strīdamies

Nav noslēpums, ka izdarīt kaut ko sievietei pa prātam vīriešiem šķiet teju vai neiespējamā misija. Tieši tāpēc vairums no viņiem vienkārši atzīst, ka viņi nesaprot sieviešu nemitīgo vēlmi kašķēties, it īpaši, ja nesaskaņām nemaz nav redzama iemesla. Ja nu kārtējais bezjēdzīgais strīds tomēr ir sācies, puiši to automātiski uztver kā brīdinājuma signālu tam, ka kaut kas ir aizmirsts vai nav izdarīts tā, kā meitene iecerējusi.

Izmisumā vīrieši sastrādā briesmu lietas

Uzmākšanos ar telefona zvaniem un slimīgu greizsirdību parasti mēdz piedēvēt sievietēm. Taču izrādās, ka arī vīrieši sastrādā dažādas muļķības, it īpaši, ja ir zaudējuši mīļoto un vēlas viņu atkarot. Lai atgūtu savu sievieti, viņš ir gatavs uz visu – sākot ar nepārtrauktiem zvaniem un neapstādināmiem sms plūdiem, beidzot ar pārspīlētiem centieniem ignorēt bijušo vai pat ieriebt viņai, pievēršot uzmanību citām daiļavām.

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.