1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops 2017. gadam – ZIVIS

 
zivis
Zivis bija sadraudzējušās ar Mērkaķīti – šķirties būs grūti, lai gan vēl visu janvāri viņš būs līdzās. 28. janvārī tomēr būs jāatvadās. Bet atnākušais Gailis nebūs sliktāks, ja ne vēl labāks cīņu biedrs. Laimes okeāns turpināsies. 
 
Februārī Gailis parūpēsies par to, lai Zivis saņemtu labu algas pielikumu. Ja kādai Zivij ir apnicis sēdēt smacīgā birojā, tad tieši šis ir tas laiks, kad jāveido savs uzņēmums, savs bizness. Ir iespēja nodarboties ar jebko, galvenais, lai sirds būtu klāt darāmajā. Viss notiks, un Gailis parūpēsies par jaunas naudas partiju, kas dosies uz jūsu pusi. 
 
Gaiļa gadā ir svarīgi atraisīt savus talantus, Zivis to darīs ar lielu prieku, un pasaule saņems kādu jaunu mākslinieku, vai rakstnieku. 
 
Pavasaris brīvajām Zivīm nesīs jaunas iespējas mīlas frontē, tomēr romantiskajā jūrā pārāk tālu labāk neaizpeldēt. Vienmēr jārūpējas, lai būtu kāda slepena osta vai kuģis, uz kura nozust, ja nu kas.
 
Precējušās Zivis arī neieslīgs garlaicībā – daži brīvajos brīžos kļūs par nepārspējamiem dārzniekiem un kopā ar mājiniekiem uzdarbosies vasarnīcā, bet citi nodarbosies ar remontiem savā dzīvesvietā, par padarīto pēc tam daudzi būs pārsteigti.
 
2017. gada vasara paliks Zivju atmiņā kā ceļojuma laiks. Tagad nav jābaidās pazaudēt darbu, tādi speciālisti kā jūs vienalga nebūs atrodami, un pēc atvaļinājuma labais amats netiks zaudēts. Zivīm vislabāk atpūsties savā stihijā – ūdens tuvumā. Varbūt tas ir jūras krasts, bet varbūt arī kāda neapdzīvota sala okeāna vidū.
 
Rudens kā ražu Zivīm sniegs dažas biznesa idejas – ieklausieties tad vērīgi Gaiļa balsī, zem aizbildņa spārniem Zivis būs veiksmīgas jebkurā jomā. Septembrī arī finansiālā situācija iepriecinās. Protams, nekas no gaisa nekritīs, bet patīkami pārsteigumi gan būs – uzvarēti konkursi, kāds atdos senu parādu. Gatavojiet čemodānu ar slepeno atslēgu vai, vēl labāk, stingru seifu. 
 
Oktobrī un novembrī Zivju dzīvē izmaiņu nebūs. Viss ritēs stabili, un Fortūna nepametīs šīs zīmes pārstāvju, vien nāksies trenēties peldējumam uz tālākiem apvāršņiem. 
 
Decembrī Sarkanais Gailis izdomās uzdāvināt Zivīm atvadu balli. Zivis visu mēnesi priecāsies par dzīvi, jo viss ir noticis kā Zivis bija iecerējušas. Bet Zivis nedrīkst aizmirst pateikties Gailim par to, ka dzīve ir iegozījusies tieši kā vēlējies. 
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.