2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Ar humoru un padomiem: Sievietes atklāj, kāds ir bijis viņu briesmīgākais randiņš

 

Sievietes savā starpā nereti dalās ar padomiem par to, ko vīrietim vajadzētu un ko nevajadzētu darīt randiņa laikā. Aizrādījumu saraksts nav īss: sākot ar sliktām manierēm un beidzot ar šausmīgu izskatu. Tāpat sievietes pastāsta, kāds tad ir bijis viņu briesmīgākais randiņš.

„Neved sievieti uz restorānu, ja tu steidzīgi strēbsi zupu un izmantosi pirkstus, lai no šķīvja izķeksētu pārpalikumus, un pēc tam tos vēl aplaizīsi. Pēc tam viņš pasūtīja vēl divas zupas porcijas, un man nācās uz tām šausmām skatīties vēl un vēl.”

„Vīrietis varētu pasekot līdzi tam, vai uz randiņu viņš ir uzvilcis tīru apģērbu. Kā arī ieklausīties tajā, ko sieviete runā, nevis visu laiku urbties savā telefonā.”

„Reiz es devos uz pirmo randiņu ar puisi, kurš atbrauca man pakaļ ar savu mašīnu.Brauciena laikā viņš sāka driftot diezgan pārpildītās ielās un atteicās apstāties un izlaist mani ārā. Viņš nebija uzvilcis apavus un ēdām mēs ātrās ēdināšanas iestādē. Maksāju par mums abiem es.”

„Reiz man puisis palūdza uz randiņu ierasties sarkanās drēbēs. Es uzvilku sarkanus svārkus un nolakoju sarkanus nagus. Viņš mani aizveda uz vienu no pilsētā populārākajām randiņu vietām un centās pierunāt padejot pie mašīnas, kamēr skanētu dziesmu „Lady in Red”.”

„Visādos veidos akcentē to, ka pēc trim dienām tev ir ieplānots randiņš ar citu sievieti. Uzraksti viņai ziņu, ka esi randiņā ar mani, un pēc tam pastāsti man, ka raksti viņai.”

„Nevajag pārlieku strauji attīstīt attiecības. Nevajag pirmajā tikšanās reizē man fiziski uzmākties vai iepazīstināt ar saviem radiem.”

 „Nevajag bāzt savu mēli manā ausī uzreiz pēc mūsu pirmā skūpsta. Nelāga pieredze.”

„Mums bija 15 gadu. Viņš atbrauca man pakaļ ar motociklu. Tiklīdz es uzvilku ķiveri, viņš pateica „Tagad mēs aizbrauksim pie manas vecmāmiņas.” Mēs aizbraucām un viņš mani ar viņu iepazīstināja. Tad viņš teica: „Re, tā meitene, kas man ļoti patīk. Es tev par viņu stāstīju. Es ļoti gribētu aizvest viņu pusdienāt, tāpēc tu varētu man dzimšanas dienai paredzēto naudu uzdāvināt tagad?” Es vienkārši stāvēju malā un jutos ļoti neveikli. ”

„Nevajag teikt sievietei, lai uzliek telefonam paroli. Tu, ko, kamēr es biju tualetē, rakājies manā telefonā?”

 

Avots: Medialeaks.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.