17.8 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Smaržīgās un krāsainās bumbas vannām: Tās kaitē sievietes veselībai

 

Lush Cosmetics Bath Time GIF by Lush - Find & Share on GIPHY

Ir taču tik jauki atnākt mājās pēc garas darba dienas, piepildīt vannu ar karstu ūdeni un iegremdēt tajā vienu no smaržīgajām, krāsainajām bumbām… Bet, vai tu zināji, ka tās atstāj negatīvu ietekmi uz tavu vagīnu.

Jau izsenis tiek runāts par to, ka viss, kas ir smaržīgs un nonāk saskarē ar sievietes dzimumorgāniem, izjauc dabisko pH līmeni. Un tas it nemaz nav jautri… Tagad veselības eksperti ir satraukušies arī par pasaulē populārajām, ar spīguļiem pilnajām vannu bumbām.

Daktere Vanessa Mackay no Lielbritānijas karaliskās vecmāšu un ginekologu koledžas portālam metro.co.uk teica: „Izvairīšanās no smaržīgām ziepēm, gēliem un antiseptiķiem ir laba doma. Arī krāsaino vannu bumbu veidošanā tiek izmantota krāsas un smaržvielas.Visas šīs lietas var negatīvi ietekmēt vagīnas pH līmeni, kā arī veicināt sēnītes un iekaisumu rašanos.”

Pēdējā laikā lielu popularitāti ir iemantojušas bumbas, kuras satur cietus spīgulīšus. Tie salīp uz ķermeņa, tāpēc ir skaidrs, ka tie it nemaz nav labi. Skaistas bildes Instagram prasa upurus? Diez vai to dēļ vajadzētu riskēt ar savu veselību…

Saudzēsim savu ķermeni!

 

Avots: Sofeminine.co.uk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.