2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Kautrīgs vai agresīvs? Noskaidro, kāds ir tavs flirtēšanas stils, balstoties uz tavu zodiaka zīmi

 

Auns

Viņi zina, ko vēlas un zina, kā to iegūt. Auni ir ar izteiktu sacensību garu un labprāt uzņemas izaicinājumus. Tas nozīmē, ka arī flirtējot ir tas pats – viņš vai viņa par visām varītēm centīsies sasniegt savu mērķi. Tikai nesapriecājies par ātru – Auni ātri „izdeg”, tāpēc, ja jutīs, ka nekādas atdeves no otra cilvēka nav, interese zudīs.

Vērsis

Vēršos jau dabiski ir kaut kas romantisks, kas piesaista. Viņi ir mierīgi līdz brīdim, kad sajūt, ka otrs cilvēks flirtam atbild. Viņi ir gatavi gaidīt īsto un vienīgo brīdi, lai liktu otram par sevi manīt. Un, tiklīdz interese ir abpusēja, „cukurs sāk līt”…

Dvīņi

Tā ir gluži kā recepte: Divas ēdamkarotes pārsteigumu savieno ar pusotru karoti asprātības un pievieno šķipsniņu intelekta. Samaisi to visu kopā un ideālam vakaram pievieno nedaudz vīna… Ar dvīņiem var raisīties gan nopietnas, gan nenopietnas sarunas, tāpēc esi gatava pārsteigumiem. Protams, dvīnis meklē savu otru pusi, tāpēc flirtējot pārbauda otra cilvēka intelektu. Ja tu izturi testu, tu saņemsi neierobežotu daudzumu mīļuma.

Vēzis

Klasisks un uzjautrinošs. Viņi visu dara un saka tieši ne „caur puķītēm”. Viņu romantiskuma arsenālā ir apburošs smaids, kuru Vēzis izmantos tikai tad, kad būs pilnībā pārliecināts par to, ka otrs cilvēks arī ir ieinteresēts. Vēzis ir arī ļoti zinātkārs, tāpēc tas citus varētu mazliet atbaidīt…

Lauva

Par šīs zīmes flirtēšanas prasmēm varētu uzrakstīt grāmatu, un tāpat ar to nepietiktu. Ne velti tieši Lauva ir dzīvnieku pasaules karalis – viņiem vienkārši nav piemērotas konkurences. Viņu flirts ir spēcīgs, bet diezgan egocentrisks. Viņiem patīk dramatizēt, lai izpelnītos otra cilvēka uzmanību.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.