16 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Dzīves gudrības, kuras būtu jāiemāca dēlam, pirms viņš pieaug

 

Tu neesi Visuma centrs – Dzīve uz Zemes bija pirms tavas piedzimšanas un turpināsies arī pēc tam, kad tu pametīsi šo pasauli. Neieciklējies tikai uz sevi, palīdzi citiem cilvēkiem, iedvesmo viņus jauniem sasniegumiem. Dari tā, lai pēc tam, kad tevis vairs nebūs, par tevi būtu kam atcerēties.

Dari kaut ko labu katru dienu – Jā, mūsdienu dzīvei ir ātrs temps, bet mēs nevaram būt tik aizņemti, ka neatliek laika pat mazākajam labajam darbam. Palaist kādu apsēsties autobusā, palīdzēt kaimiņienei uznest smagās somas uz piekto stāvu… Esi cilvēks, kurš ir gatavs pasniegt kādam roku, kad rodas nepieciešamība.

Uzmanīgi izvēlies vārdus, kurus saki – Centies teikt patiesību un vienmēr pildīt solījumus. Atceries, ka tev ir jābūt cilvēkam, kurš atbild par saviem vārdiem.

Tavi vecāki vienmēr būs līdzās – Protams, pienāks diena, kad fiziski viņu nebūs, bet zini: viņi vienmēr būs tavā sirdī un atmiņās.

Izvēlies ar prātu – Līgavu, biznesa partnerus, draugus un kaimiņus.

Esi drosmīgs – Esi tik drosmīgs, lai varētu atzīt, ka tev ir nepieciešama citu cilvēku palīdzība vai ka ir pienācis laiks atkāpties no savas sākotnējās idejas. Esi tik drosmīgs, lai varētu pateikt „atā” tiem, kam tavā dzīvē vairs nav vietas, un „sveiks” jaunajam.

 

Materiāli rakstam no portāla „Power of Positivity”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.