8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Tirdzniecības parks Alfa saņēmis valsts prezidenta atzinību par realizēto labdarības projektu

 

Māmiņu dienas zīmē, tirdzniecības parks “Alfa” saņēma valsts prezidenta Raimonda Vējoņa un SOS bērnu ciemata patroneses Ivetas Vējones kundzes atzinību, kad valsts pirmais pāris pateicās SOS bērnu ciematu mammām un tētiem, komandai, atbalstītajiem un sadarbības partneriem par sniegto ievērojamo atbalstu, lai šī kustība attīstītos un varētu veiksmīgi darboties.

Pateiciba_Liene ApinePateiciba_AlfaRigaBernuAcim

Tirdzniecības parks “Alfa” pagājušā gada nogalē realizēja labdarības projektu „Rīga bērnu acīm”, un tajā tika savākti 2 600 eiro, kas tika ziedoti Valmieras SOS ciemata bērniem Montesori terapijas nodarbību nodrošināšanai visa gada garumā. “Esmu patiesi lepna, ka tirdzniecības parks “Alfa” ir kļuvis par SOS bērnu ciematu draugu un tiek atzinīgi novērtēts, saņemot cieņas un pateicības vārdus arī no valsts prezidenta Raimonda Vējoņa un Ivetas Vējones kundzes. Es izsaku patiesu cieņu spēcīgām Latvijas ģimenēm, tai skaitā SOS bērnu ciematu ģimenēm, kuras aprūpē bez vecāku gādības palikušus bērnus, un ticu, ka paveikt labus darbus un darīt citus laimīgākus ir visu mūsu spēkos, atliek vien to vēlēties un nebaidīties no drosmīgu projektu realizēšanas”, veikt labus darbus aicina tirdzniecības parka “Alfa” vadītāja Liene Apine.

Labdarības projekts  “Rīga bērnu acīm” 12 bērniem no Valmieras SOS bērnu ciemata sniedza iespēju kopā ar pieciem izciliem Latvijas fotogrāfiem veselu dienu pavadīt Rīgā, kopā fotografējot pilsētu, tās dzīvi un notikumus. Bērnu radītās fotogrāfijas vēlāk tika ietērptas mūsdienīgos dizaina risinājumos un decembrī tirdzniecības parka “Alfa” labdarības stendā bija nopērkami īpaši dizaina T-krekli, krūzes, telefonu vāciņi, auduma somas ar bērnu iemūžinātiem pilsētas mirkļiem. Tiem, kas nepaguva apmeklēt labdarības stendu, taču vēlas iegādāties šīs preces, to var izdarīt SOS ciemata labdarības e-veikalā https://www.sosbernuciemati.lv/lv/labdaribas-veikals/.

Par tirdzniecības parku „Alfa”

T/p “Alfa” ir vislielākais tirdzniecības centrs Latvijā visai ģimenei, kas piedāvā pircējiem visplašāko preču un pakalpojumu izvēli visām ikdienas vajadzībām vienuviet. T/p “Alfa” uzsver preču un apkalpošanas kvalitāti par labāko cenu pilsētā. T/p “Alfa” piedāvā preces atpūtai un mājai, aktuālās modes preces, draudzīgu servisu, izklaides iespējas – kino un patīkamo iepirkšanās vidi visai ģimenei.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.