1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Pārdomas: Es tev nekad nerakstu, bet tāpat par tevi vēl domāju

 

Es nekad tev nerakstu. Es izdzēsu tavu vārdu no sava telefona. Es izdzēsu tevi no visiem saviem sociālajiem tīkliem. Es nespēju atcerēties pēdējo reizi, kad mēs runājām – taču tas nenozīmē, ka tu esi izdzēsts no manas atmiņas.

Es vēl joprojām par tevi bieži domāju. Es pārlasu mūsu veco saraksti. Es pārskatu ierakstus savā privātajā dienasgrāmatā no laikiem, kad mēs bijām kopā. Es pārskatu savā prātā mūsu mīļākos brīžus, lai nekad tos neaizmirstu.

Mēdz būt brīži, kad man ļoti gribas paskatīties, kā tev iet, aizsūtīt ātru ziņu, bet es vienmēr apturu sevi pēdējā brīdī. Man sev ir jāatgādina, ka tikai tāpēc, ka es ilgojos, nenozīmē, ka man kaut kas ir jādara. Dažiem cilvēkiem vienkārši ir lemts palikt pagātnē, un tu esi viens no tiem.

Visas sarunas, kuras ar tevi notiek manā prātā, kamēr es braucu sabiedriskajā transportā vai mazgājos dušā, ir nereālistiskas. Es nekad tā pa īstam neesmu skaļi teikusi, cik ļoti tu mani sāpināji, neesmu prasījusi paskaidrojumus. Es to nevarētu pateikt pat tad, ja izmēģinātu visus mūsu tikšanās variantus.

Es neesmu saņēmusi no tevis paskaidrojumus, bet tas ir normāli. Es māco dzīvot bez tā visa, jo mīlas stāsti nekad nebeidzas vienkārši. Tie vienmēr beidzas ar kaut kādu haosu.

Lai gan es vēlos atbildes, es nekad tev nerakstu, jo tu man sagādāji pietiekami daudz sāpju. Es nevaru iztēloties, kā mūsu sarakste beidzas ar kaut ko labu. Ja tu ignorēsi manas ziņas, es satraukšos. Ja tu man atbildēsi un pieminēsi savu jauno draudzeni, es satraukšos. Pat, ja tu atzīsi, ka tev vēl ir jūtas pret mani un tu vēlies atjaunot attiecības, lai visu labotu, es vienalga satraukšos.

Es zinu, ka tu neesi pelnījis otru iespēju, jo nevēlos mocīt sevi, atkal ielaižot tevi savā pasaulē. Es nekad nespētu ar tevi būt vienkārši draugi. Un es zinu, ka, ja mēs dotu mūsu attiecībām otru iespēju, nekad neizdotos. Tu atkal salauztu manu sirdi. Un man atkal būtu jāpārdzīvo.

Es nekad nerakstu tev, jo, lai gan es nevaru izmest tevi no sava prāta, es nevēlos, lai tu to zinātu. Es vēlos, lai tu domātu, ka es eju uz priekšu. Es vēlos, lai tu domātu, ka es par tevi pat neatceros tāpat, kā es domāju, ka tu nekad neatceries par mani.

 

Materiāli rakstam no portāla „Soulpost”

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.