1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Horoskops: Zodiaka zīmes, kurām visvairāk veicas mīlestībā

 

Veiksme mīlestībā ir viens no daudzajiem faktoriem, kas padara dzīvi veiksmīgāku kopumā. Mīlestības dēļ cilvēki veic varoņdarbus, atsakās no karjeras, uzsāk karus vai pat nodarbojas ar burvestībām. Taču bez šīm galējībām var iztikt, ja cilvēks ir dzimis zodiaka zīmē, kurai veicas mīlestībā!

Strēlnieks

Strēlnieki tiek uzskatīti par lielākajiem veiksminiekiem mīlestības jautājumā. Viņi ir atvērti, ziņkārīgi, paciešami, labsirdīgi, prot piedot un laicīgi atvainoties. No strīdiem un konfliktiem viņus paglābj humora izjūta, kas arī komunikāciju ar viņiem padara vieglu, jautru un nepiespiestu.

Strēlniekam piemīt vēl viena īpašība, kas atvieglo viņam mīlas dzīvi – mērķtiecīgums. Strēlnieku ir grūti apturēt, un viņš sasniegs savu mērķi, pat, ja nāksies pamatīgi riskēt.

Veiksme vienlīdz spēcīgi stāv līdzās gan vīriešiem, gan sievietēm. Tiesa, Strēlniekam ik pa laikam nākas kontrolēt savas jūtas, jo viņiem piemīt arī spēcīgi dzīvnieku instinkti (ne velti viņš ir atainots kā mitoloģiskā būtne – kentaurs). Pamatā viņam tas arī izdodas, taču reizēm viņa uzvedība svarīgos brīžos var būt nekontrolējama.

Svari

Patiesas veiksminieces mīlestībā ir sievietes-Svari. Viņas ir apburošas, seksuālas un pievilina vīriešus, gluži kā zieds pievilina bites. Daba nav skopojusies, dāvājot Svaru sievietēm gan skaistumu, gan prātu, gan maigu raksturu. Un šī sieviete nekautrējas to visu likt lietā, kad ir jāatstāj nevainojams iespaids uz vīrieti. Attiecībās šī sieviete ir gudra un prot „nečakarēt” vīrietim prātu. Šādu sievieti ir grūti nemīlēt!

Kas attiecas uz vīriešiem, tad viņi mīlestībā nav tik veiksmīgi, jo tas, kas nāk par labu Svaru sievietei, vīrietim sagādā tikai liekas problēmas, padarot viņus par maigiem, neizlēmīgiem un par sevi nepārliecinātiem. Tomēr katrai medaļai ir arī otra puse – vīrietis-Svari ir romantisks un izdarīgs. Daudzām sievietēm vīrietis ar tādām īpašībām var šķist kā īsts dārgums. Un, kurš gan spēj pretoties dārgumiem?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.