1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Neļauj pagātnei iznīcināt tavu nākotni: Iegaumē, kādas attiecību kļūdas nepieļaut atkārtoti

 

Šķiršanās ir šausmīgākā attiecību daļa. Dažkārt šķiet, ka tikt tam pāri ir neiespējami. It īpaši, ja tava sirds bija tā, kas tika salauzta. Bet ļauj man tevi nomierināt – ar laiku sāpes pāries un tu atkal būsi gatava jaunām attiecībām un randiņiem. Kad tas notiks, pacenties izvairīties no šīm darbībām:

Neesi skeptiska pret jauno mīlestību. Sākt jaunu randiņošanas periodu nav viegli. Tev noteikti būs grūti atvērties jaunā cilvēka priekšā, un tas ir normāli. Tikai atceries, ka šis puisis, iespējams, nav tāds, kā tavs bijušais, tāpēc nevajag viņu uzreiz „norakstīt”.

Nebaidies doties uz randiņiem. Nav svarīgi, kā izvērtās tavs iepriekšējais randiņš. Esi atvērta jauniem cilvēkiem, jauniem iespaidiem un emocijām! Tas, protams, nenozīmē, ka tev ir jāskrien uz randiņiem katru nedēļu. Galvenais ir „neierūsēt”, un tad var arī tikties ar jauniem vīriešiem arī retāk.

Nedomā par vecajiem, labajiem laikiem. Tavs bijušais bija tev īpašs, jums bija kopīgas intereses, skaisti mirkļi kopā utt. STOP! Neļauj senām atmiņām apturēt tevi doties uz priekšu! Tagad viss ir mainījies, un šādi skaisti brīži ar bijušo vairs nebūs. Satiec kādu jaunu, ar ko veidot jaunas atmiņas.

„Bet varbūt mēs tomēr vēl varam būt kopā…” Nē! Protams, dažkārt tā notiek, ka cilvēki izlemj par labu attiecību atjaunošanai, bet biežāk tā tomēr nenotiek. Nevajag dzīvot balstoties uz šīs cerības, jo tādējādi tu sev neļauj ieraudzīt jaunas iespējas.

Nesatraucies par to, ka nesatiec sev piemērotu cilvēku. Mīlestības atrašana un veiksmīga saglabāšana nav viegls darbs. Tu esi bijusi uz daudziem randiņiem, bet visi bijuši neveiksmīgi? Tas nekas! Varbūt tu savu īsto un vienīgo nesatiksi randiņa laikā, bet, piemēram, gaidot rindā pie ārsta? Vēro situāciju un neieciklējies uz partnera atrašanu. Vīrieši to jūt, un tas viņus atbaida.

Jaunu vīriešu salīdzināšana ar bijušo. Tu esi sākusi jaunu dzīvi! Kāpēc prātā vēl esi atstājusi vietu vecajam? Tam skaistajam vīrietim humora izjūta nav tā kā tavam bijušajam, tāpēc viņš nav tev piemērots kandidāts? Muļķības! Katrs mēs esam unikāls un ar saviem plusiem un mīnusiem. Ļauj cilvēkam sevi parādīt.

Beidz šaubīties par to, ko vēlies. Randiņi ir forši… Bet būt vienai ir labāk… Man gribas, lai kāds mani vakaros samīļo… Cik forši tomēr ir gulēt lielajā gultā vienai… Stop, stop, stop… Apsēdies un izlem, ko īsti vēlies – būt viena vai ar kādu kopā. Jo! Ja tu nebūsi pārliecināta par savām vēlmēm, cietīsi ne vien pati, bet arī tavi jaunie randiņu biedri.

Nevirzi jaunās attiecības pārāk strauji. Tu taču negribi aplauzties ar jauno vīrieti tāpāt kā tas notika ar bijušo, vai ne? Tieši tāpēc nevajag visu sasteigt. Ļaujies dabiskai notikumu gaitai, bet paliec moža. Neielaid viņu savā sirdī, līdz tu stingri nezināsi, kādi ir viņa nodomi attiecībā pret tevi.

 

Materiāli rakstam no “Bolde” 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais raksts9 kaitīgi produkti, kurus nezinot dodam saviem bērniem!
Nākamais raksts