0 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

2.09.13.

 

Katram savādāks!

Nu jau “Zinību dienas” svinīgie pasākumi aiz muguras. Puķes skolotājām atdotas. Draugi satikti. Arī lietus beidzis līt un saule uzspīdējusi. 

Viss pienāk un aiziet tik ātri. Viens mirklis un nākamais jau ir klāt. 

Gluži tāpat kā ar VASARU!

Tik sasodīti ilgi gatavojāmies, gaidījām, plānojām, sapņojām par siltu laiku, brīvdienām, atvaļinājumu, draugiem, festivāliem, ceļojumiem, izlaidumiem, par jaunām iepzīšanām, skaistām attiecībām… Par tik daudz skaistām, košām lietām. 

 

Tagad pārdomāju un cenšos saprast, kas bija mani spilgtākie vasaras notikumi. Protams, ka tā bija MANA dzimšanas diena, kura sakrita ar pēdējo eksāmena dienu, spontāns vakars pie jūras ar lietussargiem, skolas beigšana, izlaiduma svinēšana, kad sabrauca ciemos un bijām kopā visa ģimene, arī tie, kas dzīvo ārzemēs. Kā arī nedēļu garais ceļojums ārzemēs, 1. x braukšana ar Tallink, Jāņu svinēšana, fotoaparāta atrašana, Dziesmu svētku biļetes notirgošana un ballēšanās pa Vecrīgu, pārvākšanās uz jaunu dzīvesvietu, satikšanās ar senu paziņu un zvaigžņu vērošana, sportošana, darba meklēšana, auklītes haltūra, sporta spēles pie jūras 2 dienu garumā, nakšņošana teltī, dažas jaunas iepazīšanās, smēķēšanas atmešana, šķiršanās no drauga, kuru jau biju sākusi iemīlēt un slimošana vairāk kā mēnesi. 

 

Šķiet, ka ir bijis no visa pa drusciņai. Taču ir lietas, kuras vēlējos vēl vairāk – gribēju lielisku vasaru ar Mīļoto, kurš, diemžēl, pats sevi nosauca par lupatu un aizgāja. 

 

Bet kā jau zinām, tad dzīvē jābūt līdzsvaram un harmonijai. Tagad man ir 2 nedēļas brīvas, līdz atsākšu studēt un ir laiks pārdomāt vēl ļoti daudz ko… 

 

Un arī man 2.09. ir kkā jauna sākšana. Un tagad esmu apņēmusies iestāstīt sev un pieņemt to, ka vasara ir aizgājusi!!!! Kgan ir grūti un ļoti negribas, jo saulīte un bezrūpība – nu neapnīk!

Disciplīna – ar to vnm var panākt daudz vairāk nekā ar vieglprātību un bezrūpību. Tpc esmu apņēmusies atkal sevi ielikt “mazajos rāmīšos”. 

 

Vēlos eksperimentus, piedzīvojumus ne tikai saulainajās dienās, bet arī mazliet rudenīgajās, vēsajās, kad prasās pašas siltākās, mīkstākās istabas 4ībiņas. Vēlos piedzīvot skaistu RUDENI, tāpat kā VASARU. Vēlos jaunas, sajūtas, iedvesmu, motivāciju, radošumu. Cepsim kūkas, piepildīsim māju ar siltumu un omulību, mīlēsim tos, kuri mums blakus, sildīsimies pie kakao krūzēm, bridīsim košās kļavu lapas, lasīsim pīlādžus un kastaņus, taisīsim košas bildes, nēsāsim rudenīgus svārciņus, mīļosim sevi un radīsim pārsteigumus viens otram. 

MANS RUDENTIŅ – LAIPNI GAIDĪTS! TU MAN BŪSI LIELISKS, TĀPAT KĀ ES TEV! :* 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsĶīnas metropole Pekina
Nākamais rakstsKontrastiem bagātā Singapūra