2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Jaunākā acu grima tendence – lielas un plaši atvērtas acis

 

Lielas un plaši atvērtas acis ir kļuvušas par vienu no populārākajām acu grima tendencēm visā pasaulē. Šāds acu grims ir piemērots ikvienai dzīves situācijai. Vai tā būtu parasta darba diena, vai svinīgs pasākums, tu jebkurā situācijā izskatīsies lieliski.


Mūsdienās divreiz lielāku acu efektu var iegūt jebkura sieviete. Maybelline New York Big Eyes ir pirmā skropstu tuša ar divām atsevišķi iestrādātām birstītēm, kas spēj pārklāt ikvienu skropstiņu. Augšējā tušas birstīte pavirza skropstas uz augšu un izvirza tās uz āru, kamēr apakšējā birstīte notver un sasniedz pat vismazākās skropstiņas.

 Big Eyes skropstu tušas pamatā ir īpaša birstītes tehnoloģija. Birstītei, kas paredzēta augšējām skropstām, sariņi apkārt kodolam ir izkārtoti spirāles veidā. Savukārt otrā mini birstīte ir īpaši izstrādāta, lai nenotraipītu ādu zem acīm un spētu nokrāsot visas apakšējās skropstas.

Lai panāktu maksimālu efektu, kombinē skropstu tušu ar jauno Big Eyes acu ēnu paleti, kas Tavu skatienu padarīs neatvairāmu.

Big Eyes acu ēnu paletes ērti pieguļ plakstiņiem un ir viegli sapludināmas. Paletē iekļautie toņi ir gana ieturēti un smalki, lai iederētos gan Tavā ikdienā, gan arī svinīgos pasākumos. Ēnas ir iespējams uzklāt arī ar samitrinātu aplikatoru, lai paspilgtinātu toni.

Big Eyes ekskluzīvā gaismu atstarojošā bāze satur miljoniem smalku mirgojošu pērlīšu, kas izkliedē dabisko gaismu apkārt acīm, sniedzot mirdzuma efektu. Mitrais acu ēnu iegūšanas process ļauj ēnās esošos krāsu pigmentus saglabāt nesaberztus. Gala rezultātā tiek iegūts lielisks tonis ar intensīvi mirdzošu klājumu, kas liek acīm izskatīties platākām, lielākām un mirdzošākām. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.