6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Vīrieša psiholoģija (5): fantāzijas pa otrai reizei

 

Turpinājums no iepriekšējās reizes. Šodien par to- kā fantāzijas un to realizācija var stiprināt gimeni. Un- diemžēl – var arī sagraut. Viss var attīstīties t.s. “baltajā” un “melnajā” variantā. Viss no Vīrieša skatu punkta.

Varbūt šo mini-pastāstu sāksim ar MELNO variantu. Ikvienam Vīrietim ir fantāzijas, to mēs noskaidrojām iepriekšējā reizē.  Jautājums- ir par to realizāciju. Uz reizi jāsaka, Vīrietim sasaistē ar Sievieti, ir izvēle – tās paturēt “pie sevis” un pēc laika saslimt uz nervu pamata ar kadu kaiti, vai tomēr tās realizēt.

Sagadās (un bieži), kad divu cilvēku sasaistē – ir kāda barjera, kad šīm fantāzijām ģimenes (vai savā) ielokā nav lemts realizēties… Vienkāršākos vārdos: Vīrietis grib, bet Sieviete kaut kāda iemesla (nu teiksim “šodien nav garīgais”) atsaka. Tas notiek vienu reizi, otru reizi, trešo reizi… bet PARASTS vīrietis pie kādas, nu sacīsim, pie kāda 20-tās atteikuma reizes sāks rīkoties (ja nevēlēsies apslimoties).  Kaut kāda intuīcija* saka:

– 90% gadījumos Vīrietis vai nu meklē pērkamo sieviešu pakalpojumus, vai arī laiž pa kreisi (pie soc-www-tīklos vēlās vakara stundās sameklētās daiļavas);

– 8% gadījumos Virietis gaidīs, gaidīs. Ar domu “džentlmenis gaidīs tik ilgi, kamēr ir vērts”. Sagaidīs rezultātā – baltsvārču ārstes profesionalo uzmanību.- 2% Vīriešu ir ar ekstravaganto domāšanu. Nu, Savu Sievieti “spaidīs” tik ilgi, kamēr ļausies pierunāties, pats uz sevi realizēs fantazijas utt.

– vēl dažbrīd gadās, kāds neapmierināts “stiprā dzimuma” pārstāvis pēcāk iekrīt alkohola vai citās atkarībās. Ar visām no tā izrietošajām sekām. Tā vai citādi – nekas labs te nespīd. Un kādreiz tik saulainā ģimeniskā saskaņa aptumšojas ar melnu mākonīti…

——————————-

Taču ne tuvu ne visas iespējas ir izsmeltas. Mums pieejams ir BALTAIS variants. Tas ir tad, ja kopā sagadās savstarpēji ieinteresēti cilvēki. Un ar interesi uzturēt un audzēt savu Draudzības pumpuriņu, kas vēlāk uzziedēs arī Lielā Ziedā!Tad nu ir viens otrā ieklausās un…- teiksim pēc kārtas izspēlē viens otra fantazijas. Pēc kāda laika ar masīvu piepacēlumu secina: ka ir dažas fantāzijas ir kopējas un vienādas. Un Sieviete saredz- kādreiz tik pelēkā vīrelī Sapņu Princi, kurš jau sen ir Uz Balta Zirga atjājis. Ja kas, tad Gudra Dāma, lietojot fantāzijas kā Vīrieša vajību- savu Vīrieti pietur pie sevis īsā pavadā. – ideālajā versijā sagadās, ka Divas Pusītes izrādās ar vienādām vai samērīgām fantāzijām, un tas jau ir masīvs priekšnoteikums: lai šāda

Ģimene dzīvotu ilgu un laimīgu kopējo dzīvi. Ai, bet  tas tik reti! Reti! Visbiežāk tomēr abiem nākas fantāziju jomā meklēt kompromisu. Neļuajoties draudzībā iespraukties graujošajai rutīnai.Jā, starp citu, gudri laulātie protas – atkal cīņā pret rutīnu- paņemt sava veida “atvaļinajumu”. T.i. padzīvo kādu brīdi atsevišķi viens no otra. Taču tas jau ir pavisam cits story.:)

 ———————————-

* – nav nekāda statistika, vien viss uz autora intuīcijas domāts.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.