Senā indiešu ārstniecības sistēma ājurvēda māca, ka ēdienam ir liela nozīme veselības un labklājības vairošanā. Ja vēlies uzzināt vairāk par ājūrvēdas pamatprincipiem un ēdiena ietekmi uz veselību, izlasi grāmatu “Ājurvēdiskā virtuve”! Tās autori Vasants Lads un Uša Lada lieliski izskaidro pārtikas produktu dziedinošās īpašības.
Grāmata “Ājurvēdiskā virtuve” sniedz daudzas oriģinālas receptes un padomus. Visās receptēs izmantotas labi pazīstamas garšvielas un citas sastāvdaļas, kā arī sniegti paskaidrojumi, kā attiecīgais ēdiens ietekmē jūsu ķermeņa tipu un kādu veselības problēmu gadījumā tas īpaši ieteicams vai nav vēlams. “Ājurvēdiskā virtuve” palīdzēs tev noteikt savu ķermeņa tipu un noskaidrot, kādi dārzeņi, augļi un citi pārtikas produkti tam ir piemērotākie.