13.4 C
Rīga
sestdien, 4 maijs, 2024

Piesakies uz Cosmo seansu filmai “Jasmīnas stāsts”!

 

Kad elegantās Ņujorkas augstāko aprindu dāmas Jasmīnas dzīvē viss izjūk, tai skaitā laulība ar turīgo uzņēmēju Halu, viņa pārceļas dzīvot pie māsas Džindžeras viņas pieticīgajā Sanfrancisko dzīvoklītī, lai savāktos un mēģinātu sakārtot savu dzīvi.

 

“Jasmīnas stāsts” ir režisora Vudija Alena (“Pusnakts Parīzē”, “Vikija Kristīna Barselona”) jaunākā filma, kurā titullomu atveido brīnišķīgā Keita Blanšeta. Viņai līdzās Aleks Boldvins, Sallija Hokinsa un citi.

Lai pieteiktos uz filmas seansu, līdz 10. septembrim sūti pieteikuma vēstuli uz kino@cosmopolitan.lv ar norādi “Piesakos Cosmopolitan kino seansam!”. Vēstulē mini savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, vēlamo kinoteātri kā arī abonēšanas laika periodu, ja esi Cosmopolitan abonents (tas tev dos priekšroku biļešu izlozē). Ņem vērā, ka tev obligāti ir jābūt Cosmopolitan profila sekotājam portālā Draugiem.lv, Twitter.com vai Facebook.com, tāpēc norādi, kurā portālā tu mums seko. Filmas seanss norisināsies 12. septembrī k/t Multikino (Rīga Plaza) plkst. 19:20, Cinamon kino plkst. 19:50 un kino Citadele (Forum Cinemas) plkst. 19:45Ielūgumi uz šo filmu Cosmo lasītājām tiks piešķirti izlozes kārtībā!

Filmu atbalsta Avon.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.