8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Cosa Nostra un Roberts De Niro atkal kopā

 

Šogad pasaulē pazīstamais itāļu izcelsmes aktieris Roberts De Niro nosvinēja savu 70. dzimšanas dienu un šajā rudenī aktieris atgriežas uz ekrāniem ar lomu, kurā ir iejuties jau vairākas reizes tādās filmās kā The Untouchables, Once Upon a Time in America un The Godfather – viņš attēlo mafijas pārstāvi. Atšķirība slēpjas faktā, ka šī ir Lika Besona un Martina Skorsēzes producētā melnā komēdija “The Family”.

Roberts De Niro atveido amerikāņu mafijas Manconi ģimenes galvu. Dažādu apstākļu vadīts viņš nolemj mainīt ieradumus un kopā ar ģimeni uzsākt mierīgu dzīvi, piesakoties liecinieku aizsardzības programmā. Kopā ar sievu (attēlo Mišela Feifere), meitu Bellu (Diāna Agrona), dēlu Vorenu (Džons D’Leo) un suni Malavitu viņi pārceļas uz dzīvi Normandijā,  tomēr ieradumam liels spēks, un, lai gan mafijas ģimenītes nodomi ir labi, viņi visas sadzīviskās un attiecību lietas turpina risināt tā, kā to dara īstie gangsteri ASV. Turklāt itāļu mafija ir sameklējusi ģimenes slēptuvi un nosūtīja slepkavas…

Strādājot pie scenārija Liks Besons salīdzināja savus pierakstus ar Tonio Benakvistu, pēc kura noveles “Malavita” motīviem tika veidota filma. “Tonio izteicās, ka būtu lieliski, ka Roberts De Niro un Mišela Faifere spēlētu galvenās lomas,” saka Besons. “Tas bija autora sapnis.”

 

Filmas režisors Liks Besons ir priecīgs par paveikto: “Skatīties, kā Martins Skorseze smejas filmas laikā, bija labākais atalgojums, kādu vien varētu vēlēties. Tas man pašam nostrādāja, kā pierādījums tam, ka ar šo filmu neesmu nošāvis greizi.”

 

 

Latvijā komēdija skatāma kinoteātros no 27.septembra.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.