1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Apgūstiet valodu un izmainiet savu nākotni!

 

Mūsdienu pasaulē svarīga panākumu sastāvdaļa ir svešvalodu apguve. Nav tik būtiski, kuru valodu izvēlēsities – pašu izplatītāko vai mazāk populāru, jo jebkuras valodas pārzināšana spēj radīt jaunas iespējas un perspektīvas.

International House – starptautisks skolu tīkls – ir pasaules mēroga līderis valodu mācību jomā. Talantīgi pedagogi 156 IH skolās 52 valstīs izstrādā jaunas valodu mācību programmas dažādām vecuma grupām, rada jaunas pieejas komunkatīvās metodes izmantošanā gan pieaugušiem studentiem, gan skolēniem, gan izdomā dažādas spēļu situācijas, apmācot bērnus. Līdz ar to 60 gadu laikā IH zīmols ir kļuvis par kvalitatīvas izglītības simbolu.

2013. gada septembrī IH Riga-Satva uzsāks savu 20. mācību gadu. Mēs lepojamies ar to, ka esam piederīgi International House ģimenei. Mūsu panākumu avots ir ne tikai profesionāļi, kuri strādā sev mīļā darbā no visas sirds, bet arī Jūs, mūsu talantīgie, zinātkārie un gudrie studenti.

Kā vienmēr, piedāvājumā ir programmas, kuras ļauj apgūt angļu, vācu, spāņu, itāļu, franču un latviešu valodas visu vecumu studentiem.

Šajā – mūsu jubilejas gadā, darbību ir uzsākusi skolas filiāle Jūrmalā.

Ko mūsu dārgajiem studentiem esam sagatavojuši šogad?

  •     Pašiem mazākajiem (vecumā no 3 līdz 8 gadiem)
  •     Pusaudžiem
  •     Pieaugušajiem
  •     Apmācība ar NVA kuponiem

Pašiem mazākajiem (vecumā no 3 līdz 8 gadiem)
IH Riga-Satva piedāvā unikālu kursu – “Aizraujošā angļu valoda”. Valodas pamati tiek likti nepiespiestā jautru spēļu atmosfērā. Pateicoties komunikatīvajai metodei bērni apgūst svešvalodu tā, it kā apgūtu dzimto valodu, sazinoties ģimenes lokā. Bērnam, kurš valodu apguvis no agrīna vecuma, nekad nebūs valodas barjeras, viņam attīstīsies izcila izruna un viņš daudz vieglāk spēs uztvert runu svešvalodā.

Vēl viena programma jaunākajiem studentiem ir “Angļu valoda +”. Šajā programmā ar bērniem darbojas vietējais pedagogs pārī ar pasniedzēju, kuram svešvaloda ir dzimtā. Izmantojot šādu pieeju, bērni ātri apgūst pamatprogrammu un uzkrāj jaunus vārdus un izteicienus. Mūsu mazie “pētnieki” zīmēs, sacerēs dziesmas un uzņems filmas, sazinoties angļu valodā.

Pusaudžiem
Un, kā jau parasti, jaunajā mācību gadā gaidīsim mūsu pateicīgākos un pastāvīgākos studentus – vidējo un vecāko klašu skolēnus. Programmas bērniem 9-12 gadu vecumā – ir speciāli izstrādātas apmācību programmas, kuras veiksmīgi tiek pielietotas vairākās IH skolās. IH kursi ir īpaši ar to, ka šo programmu izstrādē tiek izmantoti Kembridžas eksāmenu standarti bērniem un pusaudžiem, kas ļauj daudz precīzāk un efektīvāk izsekot katra bērnu progresam valodas apgūšanā. Programma var tikt papildināta ar trešo nodarbību diskusiju klubā ar pasniedzēju, kam svešvaloda ir dzimtā.

“Angļu valoda pusaudžiem”: studentiem no 13 gadiem un vecākiem esam sagatavojuši dāvanu – līdz pat 20 bezmaksas online nodarbībām (pa 2 nodarbībām mēnesī). Mācību process ir dinamisks un rada interesi valodas apguvē. Uzsvars tiek likts uz gramatisko pamatu izveidošanu un runāšanas attīstīšanu, savukārt mācību materiāli tiek piemeklēti, ņemot vērā vecuma grupas intereses. Šī gada jauninājums – jauni mācību palīgmateriāli ar apjomīgu interaktīvo komponenti – interesantiem un mūsdienīgiem materiāliem darbam klasē, kā arī elektroniskajām darba burtnīcām efektīvākam darbam mājās.

Vēl viens pārsteigums un jubilejas gada jauninājums ir English Club. Tas ir atjaunināts diskusiju kluba variants, kurš būs ne tikai interesantāks, bet arī daudz efektīvāks. Mūsu jaunais diskusiju klubs sastāvēs no četrām daļām. Līdz ar to, mūsu studenti apmeklēs 4 nodarbības mēnesī, no kurām katrai būs sava ievirze: diskusiju klubs, film club, reading club, creative writing.

Vietējais pedagogs vai pasniedzējs, kuram svešvaloda ir dzimtā, sarunvalodas kurss, nopietna sagatavošanās 9. vai 12. klases eksāmena un IELTS kārtošanai – izvēle ir Jūsu ziņā!

Pieaugušajiem
Ņemot vērā mūsu studentu spējas un vēlmes, mēs piedāvājam dažādus apmācību variantus. Vadoties pēc mūsu pieredzes, pats efektīvākais variants valodas apguvei pieaugušajiem ir nodarbības 2 reizes nedēļā, no kurām katra ilgst 3 akadēmiskās stundas, t.i., intensīvais programmas “Vispārējā svešvaloda pieaugušajiem” variants. Šajā kursā divatā darbojas vietējais un ārzemju pasniedzējs, kuram svešvaloda ir dzimtā. Nodarbībās uzsvars tiek liekts uz mutisko runu. Turklāt, šīs programmas studentiem, kuri apgūst angļu valodu, mēs esam sagatavojuši dāvanu – 40% atlaide mācībām vai līdz pat 20 bezmaksas online nodarbībām (pa 2 nodarbībām mēnesī). Pieejami arī – diskusiju klubs, “social club”, lingvistiskā laboratorija un pašmācības centrs.

Apmācība ar NVA kuponiem
Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) Eiropas sociālā fonda projekta “Mūžizglītības pasākumi nodarbinātām personām” ietvaros piedāvā nodarbinātām un pašnodarbinātām personām, kas atbilst NVA izvirzītajiem nosacījumiem, pieteikties profesionālās pilnveides programmu un neformālās izglītības programmu, t.sk., svešvalodu un latviešu valodas, apguvei. Izmantojot NVA izsniegto kuponu, var pieteikties valodu kursiem IH Riga-Satva mācību centrā.

Informācija par nosacījumiem dalībai programmā un kuponu izsniegšanas kārtību pieejama NVA mājaslapā.

International House Riga-Satva
A.Kalniņa iela 1a, Rīga  
Pirmd. – piekt. 9.00-19.00
Tel. nr.: 6722 6641
2943 2143 (Rīgā)

Jomas 28 lit.3, Jūrmala.
Filiāles darba laiku var precizēt pa tālr. 29429945

www.ihriga.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsCosa Nostra un Roberts De Niro atkal kopā
Nākamais rakstsTā sajūta…