12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Klausies mūziku Cosmo stilā: DJ SLY

 

Lietošanas instrukcija:

1.Ielejiet glāzē Cosmopolitan kokteili vai šampanieti.

2.Iededziet sveces kristāla svečturos.

3.Izslēdziet skaņu mobilajam tālrunim.

4.Ieslēdziet fonā DJ SLY `Reflections of a Private Superstar` miksu un baudiet noskaņu! 🙂

 

DJ SLY /Einārs Iesalmanis/ ar mūziku un ritmu ir bijis saistīts jau no pirmajām skolas dienām, kad iestājās sporta deju pulciņā. Neskatoties uz grūto sākumu, dejām kopumā tika veltīti 16 gadi. Pēc vidusskolas beigšanas DJ SLY turpināja studijas LV Konservatorijas Masu pasākumu režijas un horeogrāfijas specialitātē.

Pēc profesionālās dejotāja karjeras beigām Einārs nokļuva reklāmas un mārketinga pasaulē un veidoja savu karjeru vairākās starpautiskajās tīkla aģentūrās. Viena no Eināra veidotajām reklāmas kampaņām tika novērtēta ar balvu Latvijas reklāmas konkursā. Paralēli darbam reklāmas aģentūrā Eināram radās jauns hobijs – dīdžejošana, kas ļāva realizēt viņa radošo potenciālu.

695_647 

DEKO Bārs

Par pirmo klubu, kur DJ SLY spēlēja mūziku, kļuva A. Žagara izveidotais leģendārais DEKO Bārs kas bija pirmais lounge tipa bārs Latvijā. Kopā ar savu domubiedreni DJ BASH /Natālija Baškirova/, tika veidotas ikpiektdienas rezidences Dance Department. Plecu pie pleca abi dīdžeji nostrādāja DEKO Bārā četrus gadus, līdz pat tā slēgšanai. Tieši šajā laikā izveidojās DJ SLY muzikālais rokraksts – eklektiska dažādu mūzikas stilu, žanru un noskaņu apvienošana vienotā muzikālajā setā.

PUPU Lounge

Pēc DEKO Bāra slēgšanas, DJ SLY kļuva par rezidentu jaunatvērtajā PUPU Lounge, kas lika gaitā kļuva par vēl vienu leģendāru Rīgas izklaides vietu. PUPU Lounge laikā DJ SLY arvien vairāk pievērsās House Music žanram, taču saglabāja sev raksturīgo eklektismu. Kopumā trīs gadu laikā tika aizvadītas neskaitāmas piektdienas nakts rezidences, kas parasti uz rīta pusi vainagojās ar dejām uz bāra letes.

rk1_5495_430PUPU Lounge kolēģi: DJ SLY, DJ ONLY un DJ X-Ray

LIGHT Bārs

Kad Berga Bazārā tika atvērts LIGHT Bārs, pēc PUPU Lounge slēgšanas, DJ SLY un DJ ONLY /Zane Buivida/ sāka organizēt ikpiektdienas rezidences šajā bārā. Tika veidoti dažādi tematiski vakari, taču visveiksmīgākā bija BACK TO BASICS pasākumu sērija, kas vainagojās ar diska izdošanu. Kopumā LIGHT Bārā tika aizvadīti vairāk kā trīs gadi.

img_4406_609Light Bārs, kopā ar DJ ONLY

D-Lounge pasākumi

Ilgstoša un veiksmīga sadarbība DJ SLY ir izveidojusies ar privāto ballīšu organizatoru D-Lounge. Kopā ir sarīkotas tādas ballītes, kā Ritch Bitch Evenet, 3 pasākumu sērija Back To DEKO un citi. Parasti šiem pasākumiem tika sagatavoti arī īpaši diski, ko pasākumu apmeklētāji varēja iegūt savā kolekcijā.

1251crop1_475 

Paralēli darbam klubos, DJ SLY ir spēlējis dažādās privātās ballītēs, veidojis muzikālo dramaturģiju vairākām modes skatēm tādiem zīmoliem, kā ARTEMIO, Atis Artemjevs, Aleksandrs Bibergals. 2005. gada vasaru DJ SLY pavadīja Lielbritānijā, kur strādāja vairākos klubos, kā arī iesildīja slavenos SHAPESHIFTERS `Bournemouth Summer` Festivālā. Īpaši veiksmīgs bija Amber Night kluba atklāšanas pasākums, kur DJ SLY bija iespēja spēlēt kopā ar leģendāro house music dzidātaju Barbara Tucker.

Pēdējo gadu laikā DJ SLY ir spēlējis tādos klubos, kā Coyote Fly,  Pussy, Traffic un Amber Night. Tuvāko mēnešu laikā DJ SLY ir ieplānotas rezidences Amber Night klubā, pasākumu sērija Baltijas jūrā uz prāmja Romantika, kas kursē starp Rīgu un Stokholmu. Viens no tuvākās nākotnes plāniem – Zviedrijas deju zāļu iekarošana.

marine2_430

Viens no D-lounge pasākumiem – Marine Party

Dziesmu saraksts:

Osunlade Feat. Divine Essence – My Reflection (Manoo Stella Remix)

Blow Up – Let Me See Your Underwear (Danny Verde Remix)

Housequake  Feat. Anita Kelsey – Shed My Skin (Club Mix)

G. Martin & A. Borosso Feat. Rebeka Brown – This Is My Life

Dj Gomi – Glad I Found You (Scott Wozniak Remix0

Jay Sebag & Yass – All To Me

Julien Jabre – Vicious Circle (John Dahlbeck Club Mix)

Serge Devant – Addicted (Sultan & Ned Shepard Remix)

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsepic marriage
Nākamais raksts"Jau" vai "Vēl" februāris… ?