9 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Ballējies kopā ar Džeku Malipanu!

 

Džeks Malipans ar mūziku sāka aizrauties jau deviņdesmitajos gados. Dzīvojot Briselē, viņš regulāri apmeklēja tā laika leģendārās ballītes, kurās iepazina underground House mūzikas burvību. 1994.gadā viņš devās uz Čikāgu, kur pievērsās emocionālākam House un US Garage žanram, kā arī sāka spēlēt mājas ballītēs un nelielos klubos. Savukārt 1998.gadā viņš pārcēlās uz Portugāli, kur kopā ar Tiago Dias nodibināja duetu Stresless Project. Duets uzstājās vadošajos Portugāles klubos, lielākajos festivālos un modes šovos, tādējādi attīstot savu pozitīvo skanējumu, kas bija pilns ar Disco, Soul un Latin elementiem.

2008.gadā pēc karsta perioda uz skatuves Stresless Project pārstāja pastāvēt, tāpēc Džeks radīja savu solo projektu – No Problem Disco. Taču viņam raksturīgais spēlēšanas stils nemainījās: viņš joprojām balstās uz House un US Garage, kam piparotu skaņu dod Latin un Disco spožums. Ballītēs Džeks mūzikas baudītājus mēdz iepazīstināt ar dažādām House noskaņām, iekļaujot savos miksos gan emocionālākus grūvus, gan skarbākus elektroniskos ritmus.

Džeks Malipans ir uzstājies dažādos pasaulslavenos klubos – Bar Rumba (Londona), Skansen (Oslo), Par (Sanktpēterburga), Fredsgatan 12 (Stokholma), Vegas (Sanpaulu) un citos. Viņš ir spēlējis arī Ķīnā, Brazīlija, Norvēģijā, Somijā, Ukrainā, Zviedrijā, Rumānijā, Krievijā, Polijā, Igaunijā, Slovēnijā kā arī Latvijā. Gadu laikā viņam bijis tas gods spēlēt līdzās vairākiem pasaulē pazīstamiem māksliniekiem: King Britt, Jazzanova, Sandy Rivera, Miguel Migs, X-Express 2, Phil Asher, Yellow, Nathan Haines, Faze Action, Harvey, Cosmo, Rainer Truby, Richard Dorfmeister un citiem.

Jau 2011.gada pavasara vidū Džeks plāno izdot savu pirmo ierakstu No Problem Disco ietvaros, un tas sevī iekļaus arī Faze Action un Yam Who remiksus.

jackmalipan2_430

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsbilde
Nākamais rakstsYoav: “Randiņos necenšos tēlot rokzvaigzni”