0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Cosmo Party ar Electricano

 

2004.gadā Electricano, kurš pārstāv House un Techno mūzikas stilu, kļuva par rezidentu tolaik labākajā un populārākajā Latvijas klubā "Nautilus". Jau 2005.gadā dīdžejs izdeva savu debijas plati "Harmony of Soul" uz Londonas leibla "Alternative Roure Recordings". Skaņdarbs ātri iekaroja topu virsotnes un kļuva par vienu no pieprasītākajiem ierakstiem daudzos interneta veikalos. 2006.gadā Electricano piedalījās pasaulē slavenā mūzikas zīmola "Ministry of Sound" pasākumos Latvijā un Lietuvā. 2007.gads bija īpašs ar to, ka Baltijas valstīs pirmo reizi notika grandiozais deju mūzikas šovs "Sensation White", un tieši Electricano atklāja šo vērienīgo pasākumu. Īpaši "Sensation White 2007" Electricano izveidoja remiksu Latvijas supergrupas Prāta Vētra dziesmai "Online", un šī dziesma kļuva par 2007.gada hitu.

1_430_09

2008.gadā Electricano piedalījās lielākajos Latvijas deju mūzikas pasākumos un festivālos: "Dance Summit", "KnockOut", "Moonlight Party" u.c., kā arī turpināja producēt savu mūziku. 2008.gadā tapa arī slavenais Electricano ieraksts "Tibet", kuru atskaņoja "Sensation White 2008" laikā, populārā Latvijas dīdžeja Bogdan Taran seta ietvaros, šis ieraksts tika izdots uz viņa leibla "Amber Muse Records".

2009.gadā Electricano uzvarēja starptautiskā DJ konkursa "Movida Corona 2009" nacionālajā, kā ar Baltijas valstu atlasē un piedalījās lielajā konkursa finālā Londonā, pasaulslavenajā klubā "Ministry of Sound". Šis gads Electricano ir nozīmīgs arī ar to, ka viņa skaņdarbs "House & Me" iekļuva 8.vietā pasaules galvenajā deju mūzikas interneta veikalā Beatport!

2_430_08

Šogad Electricano kļuva par Baltijas lielakā deju mūzikas kluba "Essential" rezidentu. 2010. gads ir nozīmīgs ar tādām ballītēm kā "Green Night", "House Sessions", "MN2S Sessions", "Movida Corona 2010", "Baltic Beach Party 2010", "Save The Summer", "Music First +", un daudziem citiem nozīmīgiem pasākumiem Latvijā un Lietuvā.

Electricano skaņdarbi tiek atskaņoti daudzviet pasaulē, viņš ir uzstājies uz vienas skatuves ar neskaitāmiem pasaules mēroga māksliniekiem, tādiem kā: Dubfire, David Morales, Sander Van Doorn, Glenn Morrison, Jaytech, Sebastien Ingrosso, Shapeshifters, Chris Lake, Layo & Bushwacka!, David Penn, Paul Jackson, Tim Deluxe, Junior Jack & Kid Crème, Marko V, Tom Novy, Marc Hughes, Full Intention, Chloe Harris, Jody Wisternoff, Chocolate Puma, Alex Gaudino, Kurd Maverick, Brian Cross, Mark Wilkinson, Jonathan Lislie, Pierre Ravan, Tim Andersen, Rowan Blades, Martyn, Joe Le Groove, DJ Grad un daudziem citiem.

Electricano joprojām turpina strādāt pie jauniem skaņdarbiem, kā arī gatavo savu debijas albumu.

3_683

Miksa dziesmu saraksts:

01. Chelxia Chan – By Chance (Martin Buttrich Remix)

02. Jacksonville – Saturn 5 (Original Mix)

03. Uppfade – Someday We (Original Mix)

04. Luthier – Carry Me On (Original Mix)

05. Ariel Rodz – Hello Tap Tap (Ronan Portela Remix)

06. Slam – Variance (Gel Abril Mix)

07. Oxia, Nicolas Masseyeff – Keep The Drums (Original Mix)

08. Wehbba – Technocolor (Original Mix)

09. Nalin, Kane – Beachball 2010 (Marco Lys Remix)

10. Vlada Asanin, D-Blaster – Horny Clap (Original Mix)

11. Tim Green – Revox (Justin Martin Remix)

12. Sasse & Phonogenic – That Philosophy Track (Catz N Dogz Remix)

13. Ozgur Can – Apelsiner (Original Mix)

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.