8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Klausies mūziku Cosmo stilā: DJ Kaspar Kondrat

 

2004.gadā Kaspars pieņēma izaicinājumu kļūt par rezidējošo dīdžeju Baltijā attīstītākajā deju mūzikas klubā- Essential. Nu jau vairākus gadus gan klubā Essential, gan viesojoties citos klubos un deju mūzikas pasākumos visā Baltijā, Kaspars piesaista arvien vairāk sekotāju ar savu spēcīgo, tumšo, taču arī melodisko izpildījumu.

Kaspara ilggadīgā dalība dažādos pasākumos, kluba Essential sienās, vainagojusies jauna pasākumu sērijas zīmola izveidē, sadarbībā ar Propeller Productions. KWADRAT CONCEPT by Kaspar Kondrat radīts Baltijas elektroniskās un deju mūzikas attīstībai un piesaista mūzikas cienītājus no kaimiņvalstīm- Igaunijas un Lietuvas, kā arī no tālākām zemēm. Pasākumos piedalījušies daudzi no Kaspar draugiem un līdzgaitniekiem, kā arī jau visā pasaulē pazīstami mākslinieki – Jerome Isma-Ae, Miss Nine, Rulers of the Deep, Dave Gardner, Menno de Jong.

kasparkondrat_logo_430

Kaspara panākumu garants ir arī viņa raidījums European Hit Radio viļņos – Essential Podcast Conception. Kaspars ir uzstājies uz vienas skatuves ar tādiem pasaules klases dīdžejiem kā Armin Van Buuren, Deep Dish, Markus Schultz, Gabriel&Dresden, John Digweed, Steve Angello, deadmau5, Sander Kleinenberg un daudziem citiem. Kā arī Kaspars  ir trīs reizes aicināts iesildīt pasaulslaveno Tiesto – klubā Essential, Arēnā Rīga, kā arī Stokholmas elitārajā klubā Berns. Viņš bija arī viens no nedaudzajiem Baltijas diskžokejiem, kuri 2008.gadā uzstājās Paul van Dyk Arena Riga šova ietvaros.

Gan 2007., gan 2008. gadā Kaspars uzstājās uz galvenās skatuves, grandiozajā elektroniskās deju mūzikas festivālā, KnockOUT, līdzās tādām deju mūzikas zvaigznēm kā Eric Prydz un Above & Beyond, sajūsminot vairāk kā 10 000 klausītāju zem klajas debess.

mar_4983_var_2_646

Šobrīd, turpinot uzstāties dažādos klubos un pasākumos visā Baltijā, Kaspars strādā arī pie savu skaņdarbu radīšanas, lai iemūžinātu savu radošo dzirksti paliekošā formā, iepretim mirklīgajam vienas nakts piedzīvojumam, valdot pār deju grīdu. Un šis ir tikai viņa muzikālās ekspedīcijas sākums.

Vairāk par Kaspar Kondrat uzzini – viņa oficiālajā MySpace (kasparkondrat.com), kļūsti par Kaspar Kondrat fanu un pievienojies KWADRAT CONCEPT grupai populārajā sociālajā tīklā Facebook, kā arī abonē Kaspar Kondrat Official Podcast mūzikas aplikāciju iTunes.

Ienāc arī:

www.twitter.com/kasparkondrat

www.draugiem.lv/kasparkondrat

www.propeller.lv

 

Kaspar Kondrat tracklist:

1. Betoko vs Sterling Void – Voyager Mojo w/ Its Alright SSL

2. Fergie – Exit People (Ignas remix)

3. 16 Bit Lolitas – Smoke Me Away

4. Schadenfreude – The Road Leads East

5. MOS – Kinky Loop (Valentino Kanzyani & Tomy Declerque Jly remix)

6. Moby – Pale Horses (Gui Borattos Last Window Remix)

7. Jerome -Isma-Ae, Tomcraft – Trouble In The Redlight District

8. Jaytech – In The Jungle

9. 1985 – London

10. Pryda – Emos

11. Super8 & Tab feat. Anton Sonin – Black Is The New Yellow

12. ID (Tee-Ex remix)

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKARSTS!!
Nākamais rakstsMŪSDIENU DEJU STILU MIX!!!!