10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Nāc uz koptreniņu 13. maijā un saņem adidas krekliņu!

 

Tu joprojām vari pieteikties adidas treniņu programmai un skriet kopā ar mums! Jau 13. maijā Mežaparkā norisināsies Cosmo un adidas koptreniņš, kurā varēsim dalīties iespaidos un iepazīties ar citām skrējējām. Turklāt 128 meitenes, kuras pirmās būs pieteikušās treniņu programmai un izpildījušas konkursa noteikumus, saņems lielisku dāvanu – adidas krekliņu, kas motivēs jauniem mērķiem un sasniegumiem.

 

Cosmo kopā ar adidas ir izveidojuši īpašu skriešanas programmu visām sievietēm, lai gatavotos Nordea Rīgas maratonam, kas notiks 20.maijā. Vienalga, kāda ir tava sagatavotība vai kādi ir tavi mērķi, tu noteikti šeit atradīsi ko noderīgu. Sāc ar testa aizpildīšanu, lai uzzinātu savu skrējējas tipu, un izvēlies savu treniņu plānu. Mēs piedāvājam trīs treniņu plānus – priekam, veselībai un sasniegumiem. Par tiem vairāk lasi šeit!

Lai sniegtu tev padomus uz dažādiem ar sportošanu saistītiem jautājumiem, mēs uzaicinājām trīs fitnesa ekspertus. Ulrika Rupā, Santa Smildziņa un divkārtēja Olimpisko spēļu dalībniece Ieva Zunda atbildēs uz taviem jautājumiem ekspertu sadaļā.

Skaidrs ir viens – skrienot kopā, būs jautrāk un mēs varēsim vairāk, tāpēc piedalies!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.