2.5 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Iepazīsties ar adidas jauno kolekciju un pievienojies Women All Sports Team

 

Jaunā adidas sieviešu rudens/ziemas 2012 kolekcija ir ne tikai ir ļoti profesionāla, bet arī stilīga. Šīs kolekcijas apģērbi sievietei sniedz maksimālu komfortu un pašpārliecinātību, tādā veidā liekot justies pievilcīgai sportošanas laikā. Kopā ar jauno kolekciju adidas prezentē arī   “adidas visu sporta veidu sieviešu komandu  jeb Women All Sports Team.

“Women All Sports Team” stūrakmens ir ļaut sievietēm gūt prieku no sportiskām aktivitātēm komandā un motivēt viņas uz jauniem sasniegumiem sportā. Pirmoreiz par adidas seju ir izvēlēta arī sportiste no Latvijas – horeogrāfe un dejotāja Līga Liberte. Vienlaicīgi ar jaunās kolekcijas prezentēšanu adidas uzsāk arī unikālu projektu – adidas Women All Sports Team. Tā ir atvērta tipa biedrība, kurā ikviena sieviete ir aicināta piedalīties un atbalstīt ideju par kolektīvo treniņu.

All Sports Team ir mēģinājums radīt milzīgu globālu sieviešu biedrību, kuras vieno kopēja kaislība – sports. Jebkura sieviete var kļūt par daļu no All Sports Team. Tā ir platforma, kas rada iespējas sievietēm kopīgi sportot, pavadīt laiku kopā vingrojot, motivēt sasniegt jaunas virsotnes sportā. adidas All Sports Team ir sporta sesijas, ko vada profesionāli treneri, atlēti un citi projekta vēstneši. Tā ir kā  pieredzes un entuziasma apvienojums sievietēm, kas uzskata sportu par neatņemamu savas dzīves sastāvdaļu.

Ikviena sieviete var pievienoties adidas sieviešu All Sports Team – viss, kas ir jādara – jāaizpilda reģistrācijas forma tiešsaistē oficiālajā adidas Facebook lapā adidaswomen.eu. Vienreiz reģistrējoties, All Sports Team dalībniece pastāvīgi saņems jaunāko informāciju par All Sports Team un varēs bez maksas piedalīties visos adidas sporta pasākumos, ko vadīs profesionāli treneri, atlēti un citi projekta vēstneši. Bonusā Women All Sports Team biedri automātiski piedalās konkursā par došanos uz adidas fitnesa akadēmiju Brazīlijā.

Ienāc adidaswomen.eu un uzzini vairāk!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.