5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Stilīgie Electra un Montego pilsētas velosipēdi par lieliskām cenām!

 

Lai gan vasaras tveice aiz loga ir pierimusi, tas nenozīmē, ka velosipēdu sezona ir beigusies. Tieši otrādi – tavā rīcībā ir vismaz trīs lieliski, velobraukšanas piedzīvojumu pilni mēneši! Izbaudi skaisto atvasaru un gadalaiku maiņu ar stilīgu braucamo no veikala Velo City – tieši augustā tur pieejamas kārdinošas atlaides dažādiem velosipēdu modeļiem, tajā skaitā slavenību iecienītajiem Electra velosipēdiem.

 

Zīmols Electra ir radīts 1993. gadā Kalifornijā un šobrīd tie kļuvuši par populārākajiem atpūtas un dzīvesstila velosipēdiem ASV. Ja gribi braukt ar atpazīstamu velosipēdu, kurā apvienota augstākā kvalitāte un perfekta stila izjūta, tad izvēlies Electra! Zīmols ir radījis vairākas velosipēdu sērijas un arī tu noteikti spēsi atrast divriteni, kas būs kā radīts tieši tev. Izvēlies savu sabiedroto no sērijām Verse, Amsterdam, Ticino, Townie vai Cruiser! Daži no tiem ir apbrīnojami pievilcīgi savā vienkāršībā, savukārt citi iepriecina ar skaistiem un rotaļīgiem krāsu toņiem un dizaina elementiem. Katra radošā personība Velo City veikala piedāvājumā atradīs Electra velosipēdu savai gaumei, turklāt tie visi ir apveltīti ar plakanās pēdas tehnoloģiju fantastiskam komfortam un kontrolei. Dodies braucienā ar stilīgo Electra un gatavojies, ka apkārtējie to novērtēs! Ne velti Electra ir arī slavenību iecienītākais velosipēds – to izvēlas dziedātājas Pink, Mailija Sairusa, Hilarija Dafa, Dženifera Hadsone, sabiedrības dāma Parisa Hiltone un citas spožākās pasaules zvaigznes un stila ikonas.

To, ka Electra ir ne tikai velosipēds, bet pat īpašs dzīvesstils, pierāda fakts, ka Latvijā ir ap 3000 Electra velosipēdu braucēju un viņi visi ir kļuvuši par zīmola faniem. Jau ceturto gadu Latvijā notiek arī Electra velosipēdistu brauciens un tam sekojošā ballīte, kurā satiekas līdzīgi domājošie velomīļi. Šajos salidojumos ir pierādījies, ka spilgtie Electra riteņi ved spilgtas personības un katrs braucējs ir ar savu odziņu! Vienā no salidojumiem dalībnieki pierakstīja frāzes, kas raksturo Electra zīmolu un arī pašus velosipēdu īpašniekus. Viens no viņiem rakstīja: “Electra – mana mīla!” Šis teksts kļūst divtik patiess, ja velosipēdu salidojumā viens otru atrod jaunieši, kuri vēlāk apprecas. 17. augustā kāzas svinēs Beāte un Pēteris, kurus kopā saveda tieši Electra. Viņi satikās otrajā salidojumā, piedalījās arī trešajā, bet tikai nedēļu pēc ceturtā svinēs kāzas. 

Velo City veikalā tu vari izvēlēties arī Montego zīmola divriteņus. Montego dažu gadu laikā ir spējis kļūt par vienu no populārākajiem velosipēdu zīmoliem Nīderlandē, un ne velti. Montego galvenā ideja ir ražot kvalitatīvus un stilīgus velosipēdus, taču par draudzīgu un visiem pieejamu cenu. Katru gadu zīmols papildina divriteņu kolekcijas ar jaunām krāsām un stiliem, lai atspoguļotu aktualitātes un tendences velosipēdu dizainā. Ērts, stilīgs un pārliecinošs – tieši tāds ir tavs Montego velosipēds. Pirmo gadu arī Latvijā!

Elektriskie velosipēdi Latvijā vēl ir maz sastopami, taču pasaulē strauji gūst popularitāti. Tie ir vispiemērotākie braucējiem, kuriem ikdienā jāmēro lielāko attālumi un kuri vēlas izmantot videi draudzīgu pārvietošanās līdzekli. Velo City veikalā pieejami kvalitatīvie itāļu firmas Wayel velosipēdi, kas tevi pārsteigs ar nevainojamo kvalitāti un eleganto dizainu.

Nāc uz Velo City veikalu augustā, lai iegādātos pasaules iemīļotākos velosipēdus par fantastiskām atlaidēm!

www.velocity.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.