1 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Sākas gatavošanās otrajam Sieviešu skrējienam

 

Turpinot stiprināt veselīga dzīvesstila tradīcijas Latvijā, aizsākusies gatavošanās otrajam Sieviešu skrējienam, kas nu jau tradicionāli notiks 1.maijā Mežaparkā. Šogad pasākuma vēstnesēm piepulcējušās dziedātāja Aija Andrejeva, aktrise Anta Aizupe, dziedātāja Jolanta Strikaite, vieglatlēte Laura Ikauniece, NTC trenere Inese Nagle, bērnu modes stiliste un blogere Santa Bindemane Mihelsone un žurnāla “Četras sezonas” redaktore Signe Meirāne.

Lai gan vēstnešu personiski izvirzītie mērķi dalībai skrējienā ir dažādi, visas vēstneses vieno vēlme būt brīvām, spēcīgām, vienlaikus rūpējoties gan par fizisko, gan garīgo labsajūtu un veselību. Viena no vēstnesēm – Signe Meirāne, žurnāla “Četras sezonas” galvenā redaktore un  grāmatu autore, par savu motivāciju skriet stāsta: “Vēl nesen uzskatīju, ka cilvēki, kas skrien, ir jocīgi. Tad kaut kas manī notika, un es gribēju skriet. Skrienot esmu pati ar sevi. Skrienu tad, kad to gribu, klausos mūziku un pārdomāju lietas. Skrienot manī ir miers un harmonija. Vairāk par 6 km šobrīd gan noskriet nevaru, tāpēc Sieviešu skrējiena 7 km ir mans izaicinājums.” Ar otrā Sieviešu skrējiena vēstnesēm, viņu motivāciju un mērķiem piedalīties skrējienā, iespējams iepazīties pasākuma mājas lapāwww.sieviesuskrejiens.lv

Tā kā skrējienam vai iešanas disciplīnai nepieciešams iepriekš un savlaicīgi fiziski sagatavoties, gan skrējiena vēstneses, gan dalībnieces aicinātas piedalīties īpašajos Sieviešu skrējiena treniņos, kas notiks fitnesa klubos – DCH, “Veselības Fabrika”, “Panatta”, s/k “Centrs” un “Tornado”. Treniņu kalendārais plāns atrodams pasākuma mājas lapā. Santa Bindemane Mihelsone, bērnu modes stiliste, bloga Kids Gazette autore un 2014.gada Sieviešu skrējiena vēstnese, dalās savā pieredzē: “Ikdienu plānoju pa minūtēm. Visvairāk laika veltu ģimenei un darbam. Brīdis sev ir agrā rītā, kad arī veicu fiziskās aktivitātes. Sieviešu skrējiens mani motivēja uzsākt rīta treniņus.” Jau sākot ar marta mēnesi tiks organizēti arī āra treniņi Mežaparkā, par kuriem uzzināt varēs sekojot Sieviešu skrējiena lapai sociālajā vietnē Facebook un jaunumiem pasākuma mājas lapā. Pasākumam reģistrēties un ar distancēm iepazīties ikviena dalībniece var skrējiena mājas lapā internetā. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.