8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Izdots jauns žurnāls–rokasgrāmata velomīļiem VeloStarts

 

No 11.jūnija preses tirdzniecības vietās visā Latvijā ir pieejams jauns, vēl nebijis žurnāls–rokasgrāmata velomīļotājiem VeloStarts. Tas ir unikāls izdevums Latvijā, kas apvieno grāmatas un žurnāla labākās īpašības.

Jaunais žurnāls piedāvā plašu un interesantu tēmu klāstu gan velobraucējiem  iesācējiem, gan rūdītiem sportistiem un pieredzējušiem velosacensību dalībniekiem.

Žurnālā apkopoti vērtīgi un pārbaudīti pasaules ekspertu ieteikumi par to, kā nopirkt velosipēdu, kādu aprīkojumu izvēlēties un kā to uzturēt labā braukšanas kārtībā.

Tāpat žurnālā lasāmi efektīvi ieteikumi par braukšanu ikdienā, dalību velomaratonos un ekspedīcijām kalnos vai bezceļu apvidos. Izdevumā apkopoti arī labākie Latvijas velomaršruti un veloklubi, lai katrs varētu atrast sev piemērotāko.

Labs treniņš nav iedomājams bez individuāli piemeklētas treniņu programmas, atbilstoša uztura režīma, kā arī palīgaktivitātēm – vingrošanas, masāžas un dažādiem stiepšanās veidiem. Žurnāla eksperti iesaka pašas jaunākās treniņu metodes.

Šis ir vienreizējs izdevums, kas ir pirmais sērijā Lilit Bibliotēka. Turpmāk gaidāmi arī citi tematiskie izdevumi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.