-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Valentīndienā esi kopā ar mīļoto!

 

Labākā alternatīva kā būt kopā ar savu mīļoto tieši Valentīndienā, pat tad ja jūs šķir attālums, ir Logitech tīmekļa kameras izmantošana un video saziņa, kas liks jums justies tā, it kā jūs būtu līdzās viens otram. Šādai saziņai varat izmantot Skype Augstas kvalitātes video zvana bezmaksas pakalpojumu. Šī būs iespēja redzēt un runāt ar savu mīļoto arī tad, ja neatrodieties līdzās.

Viss, kas jums nepieciešams, ir kāda no Logitech tīmekļa kamerām, piemēram, Logitech QuickCam Pro 9000, QuickCam Pro piezīmjdatoriem vai arī Logitech QuickCam Sphere AF un jaunākā Skype versija. Rezultātā jūs iegūsiet bezmaksas videozvanus ar visaugstāko kvalitāti un izšķirtspēju kāda jebkad agrāk tikusi piedāvāta!

Brīžiem, kad nevēlies būt redzama vai arī tev ir nepieciešams apdomāties un izvēlēties īstos vārdus, tīmekļa kameru var izmantot, lai ierakstītu attēla vai video ziņu, ko var ar e- pasta starpniecību nosūtīt tikpat viegli kā vārdisku ziņojumu!

Tātad, vai nu jūs atrodaties tūkstošiem kilometru attālumā viens no otra vai vienkārši slepeni vēlaties sarunāt partneri vakariņām, atrodoties vēl darbā,  Logitech tīmekļa kamera būs labākais veids kā panākt mīļotā cilvēka klātesamību, lai kur arī viņš atrastos!

begge_cams_grafik_v2_400

qcprofornbgrafik_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsMīlētāju diena
Nākamais rakstsVai daudzvīrība?